NKI - informacje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Orjon
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Re: NKI - informacje

Post autor: Orjon »

Cytuję słowa Kamiljan de Harlin (18 paź 2025, 17:02):

Głupie pytanie mam: czy galeria von Thorn zostanie przemianowana na galerię Surma?

Formalnie Galeria von Thorn od jakichś dwóch lat jest znana nie jako Galeria, a jako Muzeum Historii Mikroświata. Nie chce mi się zmieniać subdomeny głównie ze względu na lenistwo i chęć zachowania kompatybilności wstecznej.

Ostatnio zmieniony 18 paź 2025, 21:05 przez Orjon, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Mistrzunio
Mistrzunio

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Jesteśmy w trakcie migracji na SeoHost. Można spokojnie pisać posty, zostaną przekopiowane. Bazy danych i pliki zostały pomyślnie przekopiowane. Muszę jednak w każdym skrypcie, który łączy się z bazą daną, poprawić nazwy baz danych. Jak tylko skończą się prace nad migracją, to domena nordata.org zacznie przekierowywać na SeoHost, zamiast na hosting w Śląsk Data Center.

@Mieszkaniec

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.png

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Mistrzunio
Mistrzunio

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Domena nordata.org została przedłużona o rok za pieniadze z zrzutki oraz przekazana Strażnikowi Orjonowi.

Koszt 82,46 zł. Domena będzie ważna do 11 października 2026 roku.

image.jpeg

Kupiliśmy hosting na SeoHost za promocyjną cenę 31,86 zł za rok. Następny rok będzie kosztuje 167 zł. Nie wiem, czy jest opcja zapłacić na zapas - to by była dobra opcja w przeciwieństwie do trzymania tych pieniędzy na koncie i czekania na wzrost ceny.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.png

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png
Awatar użytkownika
Orjon
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Post autor: Orjon »

Cytuję słowa Kamiljan de Harlin (26 paź 2025, 15:56):

Następny rok będzie kosztuje 167 zł

167 zł netto. Brutto 205 z groszami.

Z tego co widzę jest taka opcja.

Ostatnio zmieniony 26 paź 2025, 17:58 przez Orjon, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nordackie Konsorcjum Informatyczne”