Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak? ?

Ależ Towarzyszu, przecież ja jestem w OJDyMie, nie w Kurce. To co mi Towarzysz Bułkę chce wcisnąć.

Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

Opublikowano

To nie chcę. Poproszę tylko to co już chciałem i to w sumie tyle.

Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

Opublikowano

Ale jak to. Eh....

Ja chciałem żelazko, czajnik, materac, pralkę, krzesło biurowe, suszarkę, miednicę oraz zestaw sztućcy.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Jest to na ulicy Wojska Ludowego pod klatkę 1.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Dokładnie, to zatem ilę płacę?

• Haha 1

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Nie ma nawet takiej ulicy, więc Wojska Ludowego.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

A to już nie powinien Towarzysz wiedzieć? Przecież to nie ja zajmuję się transportem, tylko Towarzysz.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Tak, ale to nie ja organizuję dowóz przedmiotów, tylko Towarzysz. Ja nie liczę ile metrów wynosi odległość od mojego domu do OJDyMu.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Dobrze. Daje pieniądze.

To dziękuje i da swidanija Towarzyszu!

Towarzysz Robert Drenin

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...