Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) Lada Sprzedawcy w Państwowym Sklepie Motoryzacyjnym "Automobil" w Nowańsku (Centrum) Cennik: NAZ-02-1 - 3350 CZB, Moc silnika: 40 KM, Maksymalna prędkość: 85 km/h MR-1 Proliet - 1400 CZB, Moc silnika: 1,2 KM, Maksymalna prędkość: 40 km/h NAZ-03 - 4200 CZB, Moc silnika: 50 KM, Maksymalna prędkość: 103 km/h Od tego wątku można nabywać różne artykuły od naszego sprzedawcy tow. Molotina: Edytowane 2 Października 2022 przez Włodzimierz Molotin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Zapraszamy na skorzystanie z naszych promocji na nasze pojazdy z okazji zlotu na placu defilad. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Ja tam bardzo bym chciał, ale pewnie i tak Towarzysz mi odmówi związku z brakiem prawa jazdy. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 A posiada Towarzysz legitymacje partyjną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Tak, jak najbardziej. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 No to mogę Towarzyszowi sprzedać maksymalnie jeden pojazd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 A to nie mogę i tak przyjąć tego. Jeżeli miałbym możliwość kupna pojazdu tylko ze względu, że jestem w partii, to nie mogę przyjąć. W przeciwnym wypadku oznaczałoby, że członkowie partii mają większe prawa od ludu pracującego. 1 Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Ale może Towarzyszowi niezbędny jest samochód do pełnienia obowiązków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Ale i tak nikt by go nie używał, bo nie ma prawa jazdy. Chyba, że mielibyśmy obywateli, którzy byliby kierowcami rządowymi, gdyż zdobyli prawo jazdy z Kucelgradu. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Nie wiem. Decyduje się Towarzysz czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Hmm... to nie. Odpuszczę sobie na razie. Najwyżej przyjdę jak faktycznie będzie prawo jazdy dostępne. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Dobrze, oczekuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Towarzysze, @Obywatel Czesnoradu! W naszym sklepie motoryzacyjnym znalazł się nowy pojazd. Ten cud inżynierii to NAZ-03, wyprzedza on pod każdym względem swoich poprzedników i jest już dostępny za jedyne 4200 CZB! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi