Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 13 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Ale to będzie prowadzić do tworzenia się nierówności. Jedni będą mogli co tydzień jeździć na luksusowe wakacje za granicę, a inni będą mogli sobie kupić tylko piwo za granicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 A oto Towarzyszowi chodzi z tymi podatkami. Będzie trzeba w razie czego ustalić podatek od przychodu z aktywności. Osoba, która nie płaciłaby, byłaby podejrzana, o ile jest aktywna. Wiadomo, że osoby nieaktywne nic nie zarobią, więc żadnego podatku pobranego nie będzie. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 13 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 To jeszcze osobą nieaktywnym będziemy płacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Nie, osobom nieaktywnym nie płacilibyśmy, ale oni by nam nie oddawali podatku, bo i tak nie mieliby z czego. Poza tym, są nieaktywni. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 14 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Czyli ustalilibyśmy maksymalną ilość pieniędzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Tak, ale to byłaby chyba dość duża kwota, bo z pewnością nie mogłaby być mniejsza, niż przykładowo koszt kupna auta. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 14 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 No to lekko więcej niż koszt auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 To wtedy jak najbardziej można takie coś wprowadzić. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 14 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 O to przynajmniej na czymś już stoimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Otóż to. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 14 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 To ja pójdę po rachunek idzie po rachunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 ??????. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 15 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) Wraca Dobrze Towarzyszu trzeba by zapłacić. Edytowane 15 Października 2022 przez Włodzimierz Molotin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Owszem, to ile tam ten rachunek wynosi? Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 15 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 A to trzeba by zliczyć co kupiliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 A od tego nie byłby już kelner, bądź restauracja. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 15 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Myśli Towarzysz, że mamy tyle ludzi i że jak już ktoś jest to że nie ma co robić? Mamy menu to możemy to przecież policzyć. Chyba że ja mam to liczyć za Towarzysza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Ale to w takim razie osoby te się obijają w pracy? To powinno być raczej w obowiązkach służbowych. Chyba, że sam mam sobie wystawić rachunek. W takim wypadku kwotę, jaką mam zapłacić to 190 rubli. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 15 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) Pewnie spełniałyby swój obowiązek, gdyby osoby takie były. Tak to ja jestem tu kelnerem, ale tym razem jestem po tej drugiej stronie. Edytowane 15 Października 2022 przez Włodzimierz Molotin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Dobrze. Natomiast już można zapłacić? Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 16 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Oczywiście, niech więc Towarzysz idzie zapłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 A do kogo mam się zgłosić, aby zapłacić? Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 16 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 A to może Towarzysz do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Dobrze. Daje 190 rubli. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 16 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Dobrze, to ja pójdę te pieniądze odnieść i sam zapłacę. Idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi