Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm, fakt. Jak miałaby być darmowa woda, to dla całego kraju musiałaby być, niezależnie czy jest dostarczana, czy nie.

Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

Opublikowano

Czy ja wiem. Gospodarką centralnie planowaną możemy odpowiednio manipulować.

Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

Opublikowano

Dobre pytanie. Aczkolwiek jeżeli by się zastanowić, to może byłoby jakieś rozwiązanie. Fakt faktem, że problemem naszym stanowi jeszcze brak odejścia od waluty, ale myślę, że dałoby się to pogodzić. W końcu ceny produktów możemy zmieniać też.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Dobrze, Towarzyszu. Jestem rad, że zdecydował się Towarzysz nad tym pomyśleć.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Przecież byliśmy w sklepie za nim tu przyszliśmy.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

O! To świetnie, że już są cukierki. Będę mógł nareszcie kupić cukierki.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Muszę najwyraźniej już nie pamiętać, bo sobie akurat nie przypominam.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Szczerze nic mi to nie mówi. Nie pamiętam jaki mógłby być to kraj.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Jedyne kraje z jakimi Czesnorad ma relacje, to Hawiland, Kiriania, Muratyka, Magnifikat i Edelweiss, więc w sumie nie wiem, gdzie to wtedy było. Przynajmniej ja wciąż nie pamiętam.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

To szczerze nie mam bladego pojęcia i raczej sobie nie przypomnę, skoro do tej pory nic nie pamiętam.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Jak najbardziej. W dużym uproszczeniu typowa czekolada to jest mieszanina środków słodzących, kakao i jeszcze mleka.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

W naszym klimacie raczej kakao nie zdobędziemy, a mleko moglibyśmy mieć tylko, gdybyśmy mieli przede wszystkim krowy.

Towarzysz Robert Drenin

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...