Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 (edytowane) "Kurka" oddział Sarmow (Centrum): Cennik: Woda 1 l - 5 CZB Chleb trawowy (1 bochenek) - 39 CZB Bułka trawowa 1 sztuka - 18 CZB Karp wędzony (300 g) - 65 CZB Kasza Manna 1 kg - 25 CZB Jabłko 1 sztuka - 1 CZB Ziemniak 1 sztuka - 7 CZB Groch 0,5 kg - 30 CZB Przegrzebek 50 g (5 sztuk) - 75 CZB Ocet Piwny 200ml (1 słoik) - 70 CZB Mąka pszenna (500g) - 60 CZB Drożdże (10g) - 38 CZB Słodycze: Pralinki z orzechami (pudełko-20szt.) - 120 CZB Grzyby: Kania 1 szt. - 110 CZB Borowik 1 pudełko (300g) - 65 CZB Kurka 1 pudełko (300g/60szt.) - 80 CZB Alkohole: Piwo Trawowe (kufel) - 20 CZB Piwo Trawowe (słoik drewniany) - 30 CZB Cydr Jabłkowy (kufel) - 40 CZB Cydr Jabłkowy (słoik drewniany) - 45 CZB Wódka Ziemniaczana (szklana butelka) - 20 CZB Od tego wątku można nabywać różne artykuły spożywcze od naszego kasjera tow. Królikiewicza: Edytowane 7 Października 2022 przez Włodzimierz Molotin Usunięcie białego tła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitrij Ścierkow 22 Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Witaj Królikiewicz! Można prosić o 300 g karpia i 5 l wody? Dokupię też 1 piwo trawowe. Proletarier aller Länder, vereinigt Euch! /-/Kam. Dimitrij Ścierkow/Dimitri Stoffer, Volkskommissar der UdKSR/Vorsitzender des Rates der KKSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Może jakaś bułka jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitrij Ścierkow 22 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Oczywiście, oczywiście. Nawet wezmę 3. Proletarier aller Länder, vereinigt Euch! /-/Kam. Dimitrij Ścierkow/Dimitri Stoffer, Volkskommissar der UdKSR/Vorsitzender des Rates der KKSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 A może 4? bo tak parzyście fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitrij Ścierkow 22 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 A czemu nie, niech Pan wrzuca. Proletarier aller Länder, vereinigt Euch! /-/Kam. Dimitrij Ścierkow/Dimitri Stoffer, Volkskommissar der UdKSR/Vorsitzender des Rates der KKSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 A co Pan sądzi o sześciu bułkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitrij Ścierkow 22 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Nie, myślę, że nie ma takiej potrzeby. Proletarier aller Länder, vereinigt Euch! /-/Kam. Dimitrij Ścierkow/Dimitri Stoffer, Volkskommissar der UdKSR/Vorsitzender des Rates der KKSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Ok. daje produkty To będzie 257 czb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitrij Ścierkow 22 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Dziękuję. daje pieniądze i bierze produktu Do następnego! Proletarier aller Länder, vereinigt Euch! /-/Kam. Dimitrij Ścierkow/Dimitri Stoffer, Volkskommissar der UdKSR/Vorsitzender des Rates der KKSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Do widzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitrij Ścierkow 22 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Dzień dobry Królikiewicz! Dawno nie było mnie w domu. Błąkałem się trochę po Nowańsku, wróciłem w jednym z czołgów po defiladzie i trochę zgłodniałem. Jest może 500 g karpia i 5 l wody? Wezmę też może dwie bułki. Proletarier aller Länder, vereinigt Euch! /-/Kam. Dimitrij Ścierkow/Dimitri Stoffer, Volkskommissar der UdKSR/Vorsitzender des Rates der KKSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Proszę chwilę zaczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Dobrze, wszystko chyba jest ale niestety mogę dać 600g karpia zamiast 500g ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitrij Ścierkow 22 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Przepraszam, zasnąłem. No dobrze... Może być te 600g karpia ? Proletarier aller Länder, vereinigt Euch! /-/Kam. Dimitrij Ścierkow/Dimitri Stoffer, Volkskommissar der UdKSR/Vorsitzender des Rates der KKSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitrij Ścierkow 22 Opublikowano 20 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Żyje Pan? Proletarier aller Länder, vereinigt Euch! /-/Kam. Dimitrij Ścierkow/Dimitri Stoffer, Volkskommissar der UdKSR/Vorsitzender des Rates der KKSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 20 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Gdzie ja jestem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitrij Ścierkow 22 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Dobre pytanie, sam nie wiem. Wiem tylko, że jestem głodny. 1 Proletarier aller Länder, vereinigt Euch! /-/Kam. Dimitrij Ścierkow/Dimitri Stoffer, Volkskommissar der UdKSR/Vorsitzender des Rates der KKSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Zapomniałem, że Towarzysz tu stoi. Czyli będzie 600g karpia, 5l wody i dwie bułki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 6 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 (edytowane) No widzi Towarzysz, biedny Ścierkow już umarł chyba. Edytowane 6 Października 2022 przez Włodzimierz Molotin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 A ty co tu robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 6 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Ja jestem wszędzie Towarzyszu. A Towarzysz Ścierkow nigdzie. Chyba za niedługo będzie odpuścić Towarzyszowi Sarmowską Kurkę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitrij Ścierkow 22 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Rzeczywiście, prawie umarłem z głodu. I tak, poproszę tego karpia, wodę i bułki. Proletarier aller Länder, vereinigt Euch! /-/Kam. Dimitrij Ścierkow/Dimitri Stoffer, Volkskommissar der UdKSR/Vorsitzender des Rates der KKSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Są tylko 3l wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 O przepraszam właśnie dowieźli. daje produkty To będzie 275 CZB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi