Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 No właśnie, ale jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 A marzy mi się kwadratowy czajnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 A nie ma już Towarzysz czajnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 No mam, ale nie wydaje mi się by był kwadratowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 No nie jest, ale to i tak czajnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Ale kwadrat to idealny kształt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Nie, koło ma lepszą ilość kątów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 To prawda, ale jest zbyt okrągłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Ale lepiej się czyści, a nie brakuje Towarzyszowi na przykład zegarów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Albo czegokolwiek innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 O! przepraszam zagapiłem się w ścianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Dobrze, więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Brakuje mi paru urządzeń elektrycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 A poza elektrycznymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Marzą mi się puzzle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 O świetnie, ale potrzeba nam znacznie więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Dmuchany łabędź, taki żeby pływać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Ale to guma... chociaż można by z owczego jelita takiego zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 A to jak już tu jestem to bym zakupy zrobił. Poproszę bułkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Tylko bułkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 woda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 o to też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 To wszysko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Nie, oczywiście że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi