Elina von Gredensburg 76 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu WNIOSEK Ja zrezygnuję z obywatelstwa od dzisiejszego 28.08.2026 rok. w tym dekrecie już nie jestem obywtelką Siyah bo już państwo nie istnieję w tej sprawie mnie ominięto tak powiem, w tym to skieruję do to administracji NUI o zdjęcie mi tego obywatelstwa Siyah. Chcem ja bym była tylko mieszkanką jak mam na sygnaturze i w tym to samo się tyczy nowe forum chcem być mieszkanką jak @Adelaide Radziwiłł-Chojnacka. 1
Elina von Gredensburg 76 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu 1 minutę temu, Elina von Gredensburg napisał(a): WNIOSEK Ja zrezygnuję z obywatelstwa od dzisiejszego 28.08.2026 rok. w tym dekrecie już nie jestem obywtelką Siyah bo już państwo nie istnieję w tej sprawie mnie ominięto tak powiem, w tym to skieruję do to administracji NUI o zdjęcie mi tego obywatelstwa Siyah. Chcem ja bym była tylko mieszkanką jak mam na sygnaturze i w tym to samo się tyczy nowe forum chcem być mieszkanką jak @Adelaide Radziwiłł-Chojnacka. ⬇️ Bo ja za szybko pomyślałąm i zrobiłam no ten jeden błąd i chcem to szybko po naprawiać jak piszę na moim wniosku o zrzekaniu się obywatelstwa to jest moja naprawa ⬇️
Rekomendowane odpowiedzi