Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W radio Karol napisał o podboju Sarmacji przez szkołę głupkowatości, ba nawet to opowiedział podczas audycji ostatniej! Czy uważacie, że ma rację, czy też wyssał sobie temat z brudnego palucha? 😉 

Edytowane przez Edward Teague
Opublikowano

Uffażam, że duch głupkoffatości krąży nad Mirkośffiatem.

• Kocham to! 1
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano

ja poffiem tak: podbuj sarmacji precz! Nie posyłajmy naszych fellow braciaków na nie nasze wojny ideowe i retoryczne celem czego? podbicia bagna sstarrych w którym Prefekcik wprowadza Ustawę Moderacji Pościkuff? Ja poffiem tak: podbijajmy serca i umysły nordaciarzuff, tak rell?

• Lubię to 1
  • Sigma 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Po co podbijać SStarry świat, skoro noffy jest lepszy?

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
  • Żaboid 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano (edytowane)

Czy jest jakiś link do radia dla słuchaczy bez schizofrenii? Bo niestety nie mam w planach strojenia plomb w szczęce na te Wasze radyjko, a też chciałbym się dowiedzieć, która świecówka smakuje najlepiej.

Edytowane przez Maciej Hergemon
  • Wow 2
Opublikowano

podpinam się pod pytanie bo wsm wszyscy gadają o jakimś radiu a nwm gdzie ono jest (znaczy no na noffalu ale gdzie tak rell)

• Ogień! 1

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
1 godzinę temu, karol flibustier keane napisał(a):

https://www.youtube.com/@EdwardTeagueNowalski

Edd, masz naganę od admina, czytaj co Bolesław napisiał! 😄 

BRAVO. ZULU. Bardzo przyjemnie się słuchało i dobrze że wreszcie jakiś głos broni tej no Prawdy - tak poffiem. I teraz Noffi w czasie pracy na farmie w Noffolandzie albo przy tropieniu resztek sstarrych mogą słuchać tych no audycji o szufladkowaniu tzw mirko. Ff tym: tylko no komentarze włączcie tak wam poffiem, żeby no można było tzw. komentować. Juss rozumiess?

I no fani pytają: kim jest Edward Tik? Prosimy o audycję biograficzną. I jeszcze pytają: prosimy poszufladkowanie pollińskich v-religii i no ich odłamów. Tak wam poffiem.

• Lubię to 1
  • Wow 1

99792411588297495.png

Opublikowano (edytowane)

Audycje o szufladkowaniu v-świata są z prezentacji mikro dla potencjalnych v-ludzi i zamieszczone są w notatniku kociewskim pod wywołaczem #bywa . Jest ich już dziesięć i zjawią się na antenie radiowej systematycznie wszystkie, bo nie tylko ci łobcy mają je znać, ale i nasi noffi, a zwłaszcza sstarrzy, bo jem brak-nie motywancji. Może w tym sobie ją odnajdą.

Edward to matka (tfu łojciec) całego kloningu na mikro, jak dobrze go sprawdzić, to piter mikołajek tysch jest jego klo(w)nem 😉 ... że go jeszczo Sierg nie złowił?! 😮 

Edytowane przez karol flibustier keane
  • Wow 1
Opublikowano

.. a komenty. Nocusch, coś za coś, nie kcemy reklam i tym podobnych guffien na witrynach, to nadajemy status materiałów edukacyjnych klipom. Amerykkańskie praffodaffstwo jeszcze dzieci (tak tak, to tysch noffi) chroni przed wpłyffem zgubnego realśffiata, bo same hamerykańce ffidzo, co robio sstarre na niem! Dlatego tysch komentuff niet i nie budiet 😉 

• Wow 1
Opublikowano

ff tym no ta Ameryka no broni tzw noffych? i no nie robi noffobójstff?

• Ogień! 1

99792411588297495.png

Opublikowano

Nu ale popa na Al Faradon, to w studwustu procentach (jak spirit) amerryka! Czy tam kto podniesie ruku na noffego? Nawet niechby, tro DDBarhir zara mu jo odetnie od tułoffia! 🙂

• Wow 1
Opublikowano
7 minut temu, karol flibustier keane napisał(a):

Nu ale popa na Al Faradon, to w studwustu procentach (jak spirit) amerryka! Czy tam kto podniesie ruku na noffego? Nawet niechby, tro DDBarhir zara mu jo odetnie od tułoffia! 🙂

*AI Faradon

99792411588297495.png

Opublikowano

Słowa dotrzymał, jest y dwunasta, jaest audycja nia antenie 😉 

W niej są ostrzeżenia przed bezmyślnym kopiowaniem sarmackiego miru, bo wbrew pozorom, jest to tekst krytyczny wobec niego i napisany przez sarmatę, ja tylko upiększyłem do scenariusza 🙂

• Wow 1
Opublikowano
12 minut temu, karol flibustier keane napisał(a):

Słowa dotrzymał, jest y dwunasta, jaest audycja nia antenie 😉 

W niej są ostrzeżenia przed bezmyślnym kopiowaniem sarmackiego miru, bo wbrew pozorom, jest to tekst krytyczny wobec niego i napisany przez sarmatę, ja tylko upiększyłem do scenariusza 🙂

damian to nie sarmata braciaku, przejrzeliśmy wasze sztuczki

• Sigma 1

99792411588297495.png

Opublikowano
8 godzin temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

damian to nie sarmata braciaku, przejrzeliśmy wasze sztuczki

misiu gdybyś tylko do mnie napisał to wiedziałbyś że miałem plany dla mikro zrobić lekko lepszy content (podobny do tego co się ostatnio pojawia u mnie na kanale) chociaż mimo wszystko nie piszę ani w ogóle nie pomagam w tworzeniu radio pirates więc yyy nic nie przejrzałeś

Opublikowano
3 minuty temu, Damiano Robingren napisał(a):

misiu gdybyś tylko do mnie napisał to wiedziałbyś że miałem plany dla mikro zrobić lekko lepszy content (podobny do tego co się ostatnio pojawia u mnie na kanale) chociaż mimo wszystko nie piszę ani w ogóle nie pomagam w tworzeniu radio pirates więc yyy nic nie przejrzałeś

ff tym no nie muszę pisać bo i tak to jakby no muffisz od dłużego czasu o tej no tzw erze no noffej i tym no lepszym kontencie w mirko - tak ci poffiem. I no nffm, no założyłem że to o tobie no muffią no bo ZABIĆ NOFFYCH, tak rell?

99792411588297495.png

Opublikowano
Godzinę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

ff tym no nie muszę pisać bo i tak to jakby no muffisz od dłużego czasu o tej no tzw erze no noffej i tym no lepszym kontencie w mirko - tak ci poffiem. I no nffm, no założyłem że to o tobie no muffią no bo ZABIĆ NOFFYCH, tak rell?

no tak rell rozumiem że tak o mnie muffią i to jest jakbby ok spk cn??

Opublikowano

Bo ja ffiem, niby noffość, a sstarra śpiewka.

x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza

Discord:

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, August de la Sparasan napisał(a):

Bo ja ffiem, niby noffość, a sstarra śpiewka.

sspoko sspoko, zaraz no ffezme sstarego WakSSmana i z podkulonym ogonem będziemy ffracać do tych no effenów, tak rell? spk ok?

Edytowane przez Damiano Robingren
Opublikowano

Ffitam chyba nie.

• Sigma 1

Discord: