Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niniejszym oświadczam, że zrzekam się przynależności do Kościoła Kiryjskiego i tym samym występuję z jego wspólnoty. Przez długi czas pozostawałam osobą niewierzącą, choć moje zainteresowania religijne były zdecydowanie bliższe Rotyzmowi i jego katolickiej tradycji. Z Kiryzmem nigdy nie łączyła mnie natomiast rzeczywista więź. Zgodziłam się przyjąć tę wiarę przede wszystkim ze względu na mojego ówczesnego męża. Także no bajo jajo i inne efeńskie pozdrowienia.

• Smuteczek 1

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano

Przeczytałem obłóczyny! 😄 Zakonnica Adelaide'a, he he, ale mam skojarzenie nie?! 🙂 Ale zapraszam do Kościoła latajoncego potfora spagetthi! To wiara akuratna do mikro i wcale nie sztuczna. Bajo joao, wierzonca! 🙂 

Opublikowano

Nie dzięki, ale w FN ta religia się jak najbardziej zadomowi! Spróbuj też w Dreamlandzie. XDDD Poziom wyznania adekwatny do poziomu potencjalnych wyznawców. 

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano
6 minut temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

Nie dzięki, ale w FN ta religia się jak najbardziej zadomowi! Spróbuj też w Dreamlandzie. XDDD Poziom wyznania adekwatny do poziomu potencjalnych wyznawców. 

Z ciekawości: czemu Dreamland tak opisywany? >.<

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano

Ano tak, te ich poczwórne standardy w KD, wiec nic dziwnego, ze się po nich jedzie. Tyle, że o ni praktycznie już umarli, v-umarli. W Zeszłym roku z podpuszczenia pewnego dreamlandczyka, przeprowadzono eksperyment na "żywmy" ciele KD. Aktywowano ich i wytrzymali w tym od ferii zimowych do wakacji, a potem znowu pod lody antarktydy zeszli 🙂 Ostatni mohikanin oddał władzę na KD do innych rąk 😄 

• Sigma 1