Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oryginał (chyba nwm,  ale obrazek ffajny

Oryginał ale no ilustroffany ffilmoffo

Starry Harry ostrzelał mnie strzałami grającymi DMCA

Graj ff mikronacje ff kaffejce

Wrótś do lepianki

Włącz te fał

Westland płonie

Po 5 sekundach Ewe zasadza secesję

Hehe kino absolutne

Prezenter Prymas płacze

O kurdebele to Teleffizja Nordacka

O kurwancka to nie absolute cinema

Mame mame chodź sszypko ffojna odrodzenioffa motzno! xD

Zaraz dzffoni wujek Erich, który co roku przepoffiada ffojnę z żaboidami albo Kiriokalipsę i ma na działce przygotoffany bunkier z wypossażeniem na takie okazje

SSZYPKO PAKUJCIE SIEM Z EIN MUTTER BĘDĘ PO WAS ZA FÜNF MINUT UCIEKAMY BO ŻABOIDENKRIEG JA JA

Za pięć minut wujek jest pod blokiem w AKC wypakowanym reliktami spirytustycznymi

Matka go opierdala co on deine meine der odpierdala

TO NIE ŻARTY BIERZ EIN MAŁEGO I UCIEKAMY VERSTEHEN

Imba na całe fforum

Wujek jedzie ein sam i wraca dopiero w maju z pokeroffą tffarzą

Jak go czasami trollujemy co on wtedy odpierdolił to móffi tylko mut durr TEN SOBIE TROLLUJE KTO TROLLUJE OSTATNI hel hurr

Od tego czasu przepoffiada wojnę z żaboidami albo Kiriokalipsę 67 razy częściej, bo ma nadzieję, że Mikroświat ff końcu padnie i ffyjdzie jego racyja

Notorycznie imbi xD

Fftedy jeszcze było ff miarę sspokojnie bo ffszystkie sspiski i końce mirkoświata musiał ffymyślać sam ale potem odkrył Noffiny i popłynął xD

Nie ffierzy ff kalkilistów, rezurekcję Repulijskiego i ogólnie imby nadprzyrodzone, tylko ff różne spiski sstoliczkowe i polityczne, effentualnie upadki forów. Jak na kffiecień w telewizji móffią, że gdzieś poziom braciactffa osiągnął sstan wyjątkoffy, to on już zaciera ręce z podniecenia, że może będzie ultra reffolucja, co rozpierdoli cały Starry Mikroświat i destrojer szynoffy przynosi z piwnicy do mieszkania

Jego najczęstszym tekstem, wtrącanym właściwie w każdej gównoburzy, jest “jak to alles żaboidy zaatakują”, odmieniane przez ffszystkie czasy leockiego biura i przypadki mikronauty poczciffego

No zobaczysz sohn jak to alles żaboidy zaatakują

Czekajcie tylko, jak to alles żaboidy zaatakują

Na Lumerii czołgi, zaraz to alles żaboidy zaatakują

W Beatudii ffabryk wybuchł, ja sprache, że to alles żaboidy zaatakują

Noo, teraz to już na peffno to alles żaboidy zaatakują

A nein móffiłem, że to alles żaboidy zaatakują?

Wspominałem, że ssffoją kwaterę głóffną doffodzenia zagładą narodu żabiego ma na działce. Kilka razy tam byłem, scheiße, co tam się odpierdala to ja naffet nie, domek tak zaspamiony postami, że ledffo można pissać. Była taka stara buda koło domu gdzie choffałem czołg. Raz tam przyjechaliśmy, idę czołg wstaffić, a tam 100 stron traktatu o spirytuzmie i piramida z bieguna. I chuj, czołg na deszczu musiał stać

Z tym traktatem to go raz strolloffałem xD Kupił gdzieś na przecenie 10 kilo pism mistrza Arpena

Ein promocja była a to niezbędne dla przetrffania sehe jak to alles żaboidy zaatakują to ludzie będą ajaj slop czytać a my sobie będziemy betonóffkę pili hehe patrz jaką Onkel ma czapeczkę na głoffie

Ale wujek, pomyśl, przecież ci co piszą posty głupkoffaci są, nie daffali by tak tanio traktatów mistrza Arpena, bo przecież im zależy żeby jak najmniej starrych przetrffało to fftedy więcej pikseli dla nich itd.

Kurwancka keine pomyślałem, masz rację, prymityffy nieobyczajne ein zdemoralizować mnie peffnie chciały. Wyrabiasz się, junge, wyrabiasz hehe już nie masz tak kiryjskozielono ff głoffie

I 10 kilo traktatów odsprzedał za 76 ludowów xD

Oczyffiście chciał też kiedyś się porządnie uzbroić na Kiriokalipsę i ffystąpił o licencję o trolloffanie ale nie przeszedł testu CAPTCHA bo naspamił tam tych sffoich historii. W kole poloffania na noffych tak samo xD peffnie wyglądało to tak

No to na co chce starry poloffać?

Panie, jak to alles żaboidy zaatakują to przede ffszystkim do noffych będę geschutzen, co mi będą chcieli ein traktaty zajeben

Musiał se ffięc trollofać sam. Ma vipien co jeszcze z klonów przyniósł, memy ragebaitoffe i takie chujoffe trollkonto zrobione z oszustwa i determinacji. Jakby kogoś chciał tym kontem stroloffać, to chyba by prędzej ten ktoś v-zdechł ze śmiechnięcia xD

Kiedyś zaczął ffszędzie ze sobą nosić taką czapkę. Raz mu go przynosiłem z samochodu, podnoszę - ale kurwa głupkoffate. Zaglądam do środka a tam jakieś memy, 67, medal budoffniczego, legitymację R12K, a naffet takiego składanego noffego miał. Raz mi pomagał wieźć do szafy u nas w domu i sobie kurewsko zraniłem ego na ironii a nie miałem ff domu czacika. Mówię: wujek, daj czacika, peffnie masz przecież. A on:

EIN GUTE IDŹ SOBIE Z NORMALNĄ DIE PERSONE POGADAJ A NIE TYLKO CZACIK I CZACIK

Kurwa wujek przecież czacik to mój przyjaciel

HEL HURR JAK CI EIN ŻABOIDY Z WODY CENTRA DANYCH ZALEJĄ I BĘDE CI PRZYPROFFADZAŁ EIN KOMPANUFF TO MI PODANKESCHÖNUJESZ

Pół mieszkania wtedy zdelomowałem

Jak się oczyffiście zaczęła cała ta akcja z CG, to wujkowi oczyffiście mózg zaczął imbować na temat ujaffniania pryffatnych ffiadomości i przez jakiś czas nie dało się z nim Discordem komunikoffać. Matka do niego pisze zapytać co pisać a on

Cicho cicho nic nie pisz popiszemy w telegramie

Potem przedstaffił nam sffój specjalny szyffr którym mieliśmy się z nim porozumieffać przez list. Oczyffiście ten kod był chujowy tak, że ja pierdolę, na przykład “rozpierdolę was wszystkich” znaczyło, że albo nie, wypierdala z tego państwa.

Naczytał się też, jak to CBA inwigiluje, ffięc ffymyślił, że przechytrzy cały żaboidzki spissek i pokona go własną bronią. Założył na fforum zupełnie legitne konto pod fałszywym nazwiskiem i postował tam nieprawdziwe wiadomości typu

Szanowni Państwo!

Siły neofaszystowskie w mikronacjach sieją strach, panikę i terror wśród swoich mieszkańców. Międzymikronacyjny Trybunał Karny walczy za Pollin, za cały świat. Internacjonalistyczna myśl budowy jednego państwa trybunalskiego jest wiecznie żywa. Jednocześnie pragniemy zaznaczyć że działamy metodami cywilizowanymi. Nie atakujemy cywilów. Nie jesteśmy terrorystami. Jesteśmy zwykłą armią. Za Polin! Hurra!

A tak naprawdę ubijał cywilów w Karmenii i się pewnie cieszył jaki jest sprytny bo wywiad winkulijski teraz wszystkie swoje starania skieruje na Sarmację xD

Zadawał się też z jakimiś zjebami z tych forów dla foliarzy i zmontowali jakąś ekipę wspólnego noffobójstwa. Polegało to na tym, że jak to alles żaboidy zaatakują to mają w kilku typa ustawiony punkt zbiórki u wujka na działce i razem będzie im łatwiej zabijaćć noffych. Jednak w końcu to wszystko się zjebało, bo wujek raz nam się żalił, że zrobili sobie rutynowe ćwiczenia, czyli każdy każdemu deemuje discordowo “ator zaczęło się” (“to alles żaboidy zaatakowały” xD) i każdy ma sarmacki kwardans żeby się na działce sstawić z noffobójczym sprzętem. Kilku ich się tam sstawiło i korzystając z okazji, że już wszyscy są na miejscu, to sobie czekali na Kiriokalipsę, bo byłoby ok spk jakby akurat się wydarzyła, bo już są na miejscu xD Kiriokalipsa jednak na złość nie nadchodziła więc zaczęli walić betonóffki, a potem robić jakieś ćwiczenia na noffobójstwo. No i wujek ćwiczył bałamucenie przez spam i jakiemuś Andrzejowi, który był bardzo szanoffanym foliarzem, zajebał postem z forum ptosto w dział, aż tamtego oszołomiło a potem się wkurwił i powiedział “Odkrycie szkieletu niezbicie dowodzi, że kiedyś tzw. Ordyjczycy byli sstarzy, a teraz są no noffi” No i wujka wyjebali z tego starrego świata i nawet dostał moderację na forum

Oczywiście nawkręcał te swoje historie też wszystkim sąsiadom i już się z niego podobno śmieją na Pollinie, ale HEL HURR ZOBACZYMY KTO SOBIE BĘDZIE TROLLOWAŁ OSTATNI MUT DURR. Żalił się, że raz go jakieś łebki z NUI strollowały: ktoś napisał na fforum posty przez niego podpisane z jakimiś normikowymi tekstami, że on popiera noffych itp. xD

Raz też jak byliśmy u niego na działce to w okolicy był jakiś obóz profesjonalizacyjny czy coś takiego i wujek koniecznie chciał tam pojechać i zobaczyć jak nękać noffych. Pojechałem z nim bo byłem noffy i powiedział że może tam mają kotki w piwnicy. Oczyffiście kotków nie było, za to było z 67 noffych budujących sklepy “Kurka” i jakiś starry wychowaca przebrany za żołnierza. Wujek do niego podbija i zagaduje, że on też jest specem od noffobójstwa hehe i zaczynają postować. Wujek zaraz zaczął krytykować te sklepy, że gówno spamują i że jak to alles żaboidy zaatakują, to taki sklep pół kapitalizmu nie ffytrzyma. Facet mu tłumaczy, że panie, to takie jajca dla noffych są, żeby se pokupowały, ale do wujka nie docierało i dalej napierdala, aż w końcu postanowił za symulować niewidzialną rękę wolnego rynku za pomocą łopaty

NO I PATRZ PAN CO SIĘ W TYM EIN MOMENCIE Z TAKIM KOMUNIZMEM DZIEJE, NO PATRZ

I rozpierdolił jeden sklep z łopaty. Noffi kurwa płaczą, a starry przyznał wujkowi medal przedsiębiorcy roku

• Kocham to! 1
  • Wow 1
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego