Leszek Ebe 77 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Dzień Dobry. Chciałbym bardzo prosić Panie p.o. Prezydenta Republiki Muratyki @Waksman, o posadę burmistrza Ampraczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 349 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Leszku, wniosek rozpatruję pozytywnie. Stosowny Ukaz pojawi się dzisiaj w godzinach wieczornych. /-/ p.o Prezydenta IV Republiki Muratyki 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 349 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Cóż, ja Ukazu nie zdążyłem wydać, więc zostawiam to nowo wybranemu Prezydentowi - @Grzegorz Szarak. DW: @Leszek Ebe 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Szarak 75 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) Nie muszę chyba w tym przypadku skladać wladnego podpisu, skoro już podpisane? Z drugiej strony chyba nie mogę wydać czegoś, czego nie podpisałem(?). @Waksman Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez Grzegorz Szarak Grzegorz Szarak von Hohenburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 349 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Nie nie, ja tylko zatwierdziłem wniosek. Ukaz to stwierdzający nie istnieje, także nic nie jest podpisane ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 77 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 @Grzegorz Szarakwierzę w ciebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Szarak 75 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Już jest na du od jakiegoś czasu Grzegorz Szarak von Hohenburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 349 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 O to to. Gratuluję pierwszego Ukazu, Panie Prezydencie ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi