Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

witam w Ludowej Republice Magnifikatu.

Dziękuję za złożenie propozycji rozpoczęcia rozmów. Proszę o przedstawienie swojego stanowiska.

• Lubię to 1
Opublikowano
11 minut temu, Tarsycjusz Operar napisał:

Dzień dobry,

witam w Ludowej Republice Magnifikatu.

Dziękuję za złożenie propozycji rozpoczęcia rozmów. Proszę o przedstawienie swojego stanowiska.

W tym ja zaproponowałam i będzie miało ARAL SARMATIEN AG od prawa Sarmackiego od ARAL Würth GmbH oddział w Protektoracie Wyrtlandii mówi prawo Würth Börse tutaj cytat " zapraszamy współpracę z naszą Giełdą w Wyrth" od w tym będzie tam filia w Ludowej Republiki Magnifikatu to będzie się nazywać ARAL&Crux Filia to będzię podlegało pod ARAL Würth GmbH w tym będzie pod prawo LRM i jej regulacjom będzie należeć no ta filia w waszym kraju LRM i częściowo pod status ARAL Würth GmbH. W tym oczekuję i proszę o przedstawienie swojego stanowiska @Tarsycjusz Operar.

IIFNiWINKULIA.png.e9b98fe047a341513aad566a14bc8dea.png

Opublikowano

Ciężko coś zrozumieć, ale chyba tym razem mi się udało.

Chętnie przyjmiemy rozpoczęcie działalności filii tego przedsiębiorstwa w LRM.

Proponuję rozpoczęcie tej działalności w miejscowości Palfork na terytorium Gminy Batawia.

Ten region potrzebuje większej uwagi partnerów międzynarodowych, aby bardziej przyspieszyć rozwój gospodarczy.

• Lubię to 1
Opublikowano
5 minut temu, Tarsycjusz Operar napisał:

Ciężko coś zrozumieć, ale chyba tym razem mi się udało.

Chętnie przyjmiemy rozpoczęcie działalności filii tego przedsiębiorstwa w LRM.

Proponuję rozpoczęcie tej działalności w miejscowości Palfork na terytorium Gminy Batawia.

Ten region potrzebuje większej uwagi partnerów międzynarodowych, aby bardziej przyspieszyć rozwój gospodarczy.

W tym będzie Centralnego Ośrodka Logistyczno-Akumulacyjnego "COLA" wybudowanie na wyspie w Protektoracie Wyrtladii tzw. Oddziału lub Franczyzny w tym bym chciała Oddział i w ten sposób było pod nazwą "COLA Schenker GmbH" to czyli Sp. z.o.o. no te GmbH, w tym będzie pod naszym regulacjom prawnym w naszym kraju pod Würth Börse to czyli Giełdę Papierów Wartościowych w Wyrth.

Opublikowano

Myślę, że warto pozwolić na większą niezależność tego rodzaju przedsiębiorstw, ponieważ domyślam się, że modele naszych gospodarek różnią się znacząco i przez to podleganie w pełni lokalnemu prawu może zakłócić funkcjonowanie.

Jeśli to będzie możliwe, to wówczas można pomyśleć o dalszej kwestii. Mogę zaakceptować nazwę "COLA Schenker GmbH" i potraktować tę instytucję jako punkt partnerski dla Centralnego Ośrodka Logistyczno-Akumulacyjnego "COLA".

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Tarsycjusz Operar napisał:

Myślę, że warto pozwolić na większą niezależność tego rodzaju przedsiębiorstw, ponieważ domyślam się, że modele naszych gospodarek różnią się znacząco i przez to podleganie w pełni lokalnemu prawu może zakłócić funkcjonowanie.

Jeśli to będzie możliwe, to wówczas można pomyśleć o dalszej kwestii. Mogę zaakceptować nazwę "COLA Schenker GmbH" i potraktować tę instytucję jako punkt partnerski dla Centralnego Ośrodka Logistyczno-Akumulacyjnego "COLA".

Tak, to ja mogę się zgodzić w tą sytuację i także na taką umowę partnerską z waszą gospodarką, w tym proszę o zrobienie loga tej partnerskiej firmy podesłać na priva na discord bo ja muszę wystawić ją na Giełe Papieró Wartościowych Wyrth w moim kraju Protektoratu. Ale w tym musze powrócić do tematu ARAL Wurth GmbH muszę wystawić ją na Giełdę Papierów Wartościowych to po pierwsze i w tej Sarmacji muszę zrobić i wystawić nową informację o stanie mojej firmy to potrafa albo jeden dzień lub dwa dnii aby do sfinalizować tutaj w Protektoracie i u cb. Magnifikacie.

Edytowane przez Elisa von Rozmarinowa