Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W tym zrzekam się mojego Obywatelstwa Monarchi Kiryjskiej z powodu mojego zdrowia się nakosztowałam, bo ten Traktat NUI jest tak skorupowany i tyle powiemANULOWANO

Edytowane przez Elisa Mitchell

IIFNiWINKULIA.png.e9b98fe047a341513aad566a14bc8dea.png

Opublikowano

Obywatelstwo odebrano, z listy wykreślono.

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
1 minutę temu, Elisa Kirianóo von Hohenburg napisał:

Trzeba cię zwolnić @Bolesław Kirianóo von Hohenburg z Prezydentury i tyle w temacie, w tmy mówiąc nie nadajesz się na stanowiskao do reszty i tyle

Przecież dosłownie zrobiłem to co chciałaś żebym zrobił

• Lubię to 1

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Przecież dosłownie zrobiłem to co chciałaś żebym zrobił

Ja idę się wprowadzić do Mauretyki i tyle w temacie, w tym ten papierek Akt Ucórkowienie i nie działa w Rusowii w tym to dla nich jest tylko nic nie znaczący. W tym chcem się nazywać od dzisiaj Elisa Mitchell a nie już Elisa Kiranóo von Hohenburg

IIFNiWINKULIA.png.e9b98fe047a341513aad566a14bc8dea.png

Opublikowano
3 minuty temu, Elisa Mitchell napisał:

Ja idę się wprowadzić do Mauretyki i tyle w temacie, w tym ten papierek Akt Ucórkowienie i nie działa w Rusowii w tym to dla nich jest tylko nic nie znaczący. W tym chcem się nazywać od dzisiaj Elisa Mitchell a nie już Elisa Kiranóo von Hohenburg

Wedle życzenia  - nick zmieniony.

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...