Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca (edytowane) W tym zrzekam się mojego Obywatelstwa Monarchi Kiryjskiej z powodu mojego zdrowia się nakosztowałam, bo ten Traktat NUI jest tak skorupowany i tyle powiem - ANULOWANO Edytowane 5 Marca przez Elisa Mitchell Cytuj
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Obywatelstwo odebrano, z listy wykreślono. 1 Cytuj Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 6 Marca Autor Opublikowano 6 Marca Trzeba cię zwolnić @Bolesław Kirianóo von Hohenburg z Prezydentury i tyle w temacie, w tmy mówiąc nie nadajesz się na stanowiskao do reszty i tyle Cytuj
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 1 minutę temu, Elisa Kirianóo von Hohenburg napisał: Trzeba cię zwolnić @Bolesław Kirianóo von Hohenburg z Prezydentury i tyle w temacie, w tmy mówiąc nie nadajesz się na stanowiskao do reszty i tyle Przecież dosłownie zrobiłem to co chciałaś żebym zrobił 1 Cytuj Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 6 Marca Autor Opublikowano 6 Marca 1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Przecież dosłownie zrobiłem to co chciałaś żebym zrobił Ja idę się wprowadzić do Mauretyki i tyle w temacie, w tym ten papierek Akt Ucórkowienie i nie działa w Rusowii w tym to dla nich jest tylko nic nie znaczący. W tym chcem się nazywać od dzisiaj Elisa Mitchell a nie już Elisa Kiranóo von Hohenburg Cytuj
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 3 minuty temu, Elisa Mitchell napisał: Ja idę się wprowadzić do Mauretyki i tyle w temacie, w tym ten papierek Akt Ucórkowienie i nie działa w Rusowii w tym to dla nich jest tylko nic nie znaczący. W tym chcem się nazywać od dzisiaj Elisa Mitchell a nie już Elisa Kiranóo von Hohenburg Wedle życzenia - nick zmieniony. 1 Cytuj Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Rekomendowane odpowiedzi