Grzegorz Szarak 75 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Jak dodawać te Facebookowe emoji? Fakt samemu raz mi się udało, ale teraz nie jestem w stanie tego powtórzyć. Jakieś prace administracyjne? Grzegorz Szarak von Hohenburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Waksman 1 350 Opublikowano 6 Września 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Przy pisaniu odpowiedzi na górnym pasku masz Grzesiu ikonkę "buźki". Tam znajdziesz wszystkie emotikony, które możesz bezpośrednio dodać do wiadomości. Niektóre można dodać pisząc np ":)" czy ":P". Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzegorz Szarak 75 Opublikowano 6 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 To rozumiem i dziękuję za pomoc, ale jest opcja reagowania na wiadomości innych użytkowników i nie wiem w jaki sposób można z tego skorzystać. Grzegorz Szarak von Hohenburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Waksman 1 350 Opublikowano 6 Września 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Lewy dolny róg posta - tam kliknąć, rozwinie się wstążka z innymi reakcjami, wtedy kliknąć w tę, która cie interesuje. Jeśli chcesz dać zwykłego "like" trzeba kliknąć na ten przycisk dwa razy. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzegorz Szarak 75 Opublikowano 11 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Właśnie wciąż nie wiem w którym miejscu należy nacisnąć. Przepraszam za fatygę. Może to przez kompetencje grup użytkowników? Wstawiam grafikę ze screenem przykladowego posta innego użytkownika. Screen Grzegorz Szarak von Hohenburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Waksman 1 350 Opublikowano 11 Września 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Dobra, było trudno, ale chyba się udało. Teraz powinno działać. 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Grzegorz Szarak 75
Jak dodawać te Facebookowe emoji? Fakt samemu raz mi się udało, ale teraz nie jestem w stanie tego powtórzyć. Jakieś prace administracyjne?
Grzegorz Szarak von Hohenburg
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi