Grzegorz Szarak 75 Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Ten temat już przewijał się kilkakrotnie w innych wątkach. Kto obecnie jest prezesem Muratyckiej Agencji Kosmicznej? Czy w ogóle takowa funkcjonuje? Ogółem byłbym zainteresowany współpracą z obecnym zarządem MAK-u nasza mikronacja ma przecież całkiem piękną tradycję i mam wrażenie, że na pewno moglibyśmy wykorzystać v-kosmos do narracji itp. itd. Pic for attention: Grzegorz Szarak von Hohenburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano á-la-Triste 78 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Jak już wcześniej wspominałem mój BAZTEK jest zainteresowany współpracą z MAK'iem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Z tego co wiem to jako tako prezesa MAKu nie ma, a szkoda... Skoro wróciłeś Grzegorzu to może ty obejmiesz tą funkcję? ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Szarak 75 Opublikowano 18 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Z chęcią, choć wydawało mi się, że ktoś deklarował chęć przejęcia MAK, lecz z tego co widzę użytkownik ów obecnie nie wylazuje się aktywnością (a szkoda). Póki co mogę zaopiekować się MAK-iem, a jeśli ktoś się jeszcze do pomocy pojawi to z pewnością zadziałamy kolektywem. 1 Grzegorz Szarak von Hohenburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Świetnie! Cieszę się, że się tym zajmiesz. Czyżby rosła konkurencja dla BAZTEKu? ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 18 Lutego 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Godzinę temu, Waksman napisał: Świetnie! Cieszę się, że się tym zajmiesz. Czyżby rosła konkurencja dla BAZTEKu? ? Zamiast rosnącej konkurencji widzę tu rosnącą współpracę, która opłaci się obu stronom. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 19 Lutego 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 6 godzin temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: Zamiast rosnącej konkurencji widzę tu rosnącą współpracę, która opłaci się obu stronom. Współpraca wcale nie wyklucza konkurencji ? Można ze sobą współpracować i jednocześnie konkurować ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi