Markus Wettin 201 Opublikowano 13 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Panie Premierze, Szanowna Rado Ministrów, Nie jest to dla mnie ani łatwa, ani przyjemna decyzja, o czym część z Was doskonale wie. Niestety, na obecnym etapie nie jestem w stanie należycie wykonywać obowiązków Ministra Sprawiedliwości. Brak wizji i pomysłu na dalsze funkcjonowanie resortu, a także zmiana priorytetów w moim mikroświatowym życiu przy ograniczonym czasie, skłaniają mnie do podjęcia tej decyzji. Chciałbym podziękować za okazane mi zaufanie, współpracę i zrozumienie oraz życzyć powodzenia w dalszych pracach. Z wyrazami szacunku, 2 (-) Maarik Vettari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan 403 Opublikowano 13 Stycznia NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Szanowny Panie Ministrze, Dymisję oczywiście przyjmuję. Życzę powodzenia w dalszej karierze. Z wyrazami szacunku, abp. Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan ,Premier II Federacji Nordackiej 1 Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan OSI Arcybiskup achkovski Prymas II Federacji Nordackiej Premier II Federacji Nordackiej Kongresman VIII Kadencji Minister sprawiedliwości Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa Hrabia Bari Baron Andalo Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi