• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zły 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Wniosek o nadanie obywatelstwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

• NIO: 2611220030

Szanowny Panie Vratislavie,
    Miło mi widzieć wniosek o obywatelstwo Najjaśniejszego Imperium Nandyjskiego. Mimo, że nie jest on jakoś wielce rozbudowany, jestem świadomy jak długo jesteś w naszej części mirkoświata, po przejściu z discordnacji na te forumowe i nie znasz zasad tutaj panujących. Nie mniej widząc Twe zaangażowanie w nandyjskie życie publiczne i społeczne jestem ogromnej wiary, że się odnajdziesz w naszym świecie. Na podstawie Ustawy o Obywatelstwie z dnia 30 Listopada 2025 roku, Art.3.1.1. wniosek rozpatruję POZYTYWNIE. Pozostaje Szanownemu tylko i wyłącznie złożyć przysięgę w jednym z dwóch języków polskim lub nandyjskim, aby dopełnić obowiązku przy przyjmowaniu naszego obywatelstwa. 

Jego Imperatorska Mość,
    Peetri I

• Kocham to! 1

Peetri Romanaav
    Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan

Opublikowano

38 minut temu, Peetri Romanaav napisał:

Szanowny Panie Vratislavie,
    Miło mi widzieć wniosek o obywatelstwo Najjaśniejszego Imperium Nandyjskiego. Mimo, że nie jest on jakoś wielce rozbudowany, jestem świadomy jak długo jesteś w naszej części mirkoświata, po przejściu z discordnacji na te forumowe i nie znasz zasad tutaj panujących. Nie mniej widząc Twe zaangażowanie w nandyjskie życie publiczne i społeczne jestem ogromnej wiary, że się odnajdziesz w naszym świecie. Na podstawie Ustawy o Obywatelstwie z dnia 30 Listopada 2025 roku, Art.3.1.1. wniosek rozpatruję POZYTYWNIE. Pozostaje Szanownemu tylko i wyłącznie złożyć przysięgę w jednym z dwóch języków polskim lub nandyjskim, aby dopełnić obowiązku przy przyjmowaniu naszego obywatelstwa. 

Jego Imperatorska Mość,
    Peetri I

No dobrze więc czas na przysięgę... 

Ma, kuna grazdar af Lyz̦puhkud Nylsarikid af Nanda e alatar af Haegste Imperater, kasel vakna ulpoșkes, ma juhsoj zil hos hijo af Lyz̦puhkud Nylsarikid af Nanda, ma olsoj lojalkud ges Haegste Imperater e zakon Nylsarikidaf, ma vatkasoj turvaliș e teritorikud alua af maf Nandakud Isparrikid, e, vatkamin, ma je njuc̦soj maf lily e ver!

Najjaśniejszy Boże Miłosierny trzymaj Imperium Nandyjskie w swej opiece! 

• Kocham to! 3

Opublikowano

Z tą chwilą zostaje Pan obywatelem Imperium Nandyjskiego. Gratuluję i życzę powodzenia w karierze! 

• Kocham to! 1

Peetri Romanaav
    Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan

Opublikowano

29 minut temu, Peetri Romanaav napisał:

Z tą chwilą zostaje Pan obywatelem Imperium Nandyjskiego. Gratuluję i życzę powodzenia w karierze! 

Dziękuję bardzo! 

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
     Udostępnij