Peetri Romanaav 753 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2025 Szanowny Panie Prezydencie, W dniu 17 listopada, kierując się dobrem mojego narodu oraz zobowiązaniami wobec moich obywateli, złożyłem akt zrzeczenia się obywatelstwa II Federacji Nordackiej. Decyzja ta miała na celu podkreślenie równorzędności naszych pozycji jako głów państw oraz umożliwienie prowadzenia polityki w duchu niezależności i suwerenności. Po głębszym namyśle i rozważeniu konsekwencji tego kroku, zrozumiałem jednak, że współpraca na poziomie Federalnym jest nie tylko pożądana, lecz wręcz konieczna dla zapewnienia stabilności, rozwoju i wzajemnego poszanowania naszych narodów. Wspólne działania w ramach Federacji mogą stać się fundamentem dla budowania trwałych więzi politycznych, gospodarczych i kulturowych. Dlatego niniejszym składam wniosek o ponowne nadanie mi obywatelstwa II Federacji Nordackiej, aby móc w pełni uczestniczyć w życiu wspólnoty federalnej i przyczynić się do jej dalszego rozwoju. Z wyrazami szacunku, Jego Imperatorska Mość Peetri I Romanaav 3 Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych. p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 136 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2025 Szanowny Panie! Z przyjemnością informuję o przyznaniu obywatelstwa. Gratulacje. Pozdrawiam, Bolesław Kirianóo von Hohenburg VII Prezydent II Federacji Nordackiej DW: @Peetri Romanaav 2 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi