• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zły 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Wniosek o obywatelstwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

• NIO: 2611220030

• NIO: 2611220030

Szanowny Panie Prezydencie,

W dniu 17 listopada, kierując się dobrem mojego narodu oraz zobowiązaniami wobec moich obywateli, złożyłem akt zrzeczenia się obywatelstwa II Federacji Nordackiej. Decyzja ta miała na celu podkreślenie równorzędności naszych pozycji jako głów państw oraz umożliwienie prowadzenia polityki w duchu niezależności i suwerenności.

Po głębszym namyśle i rozważeniu konsekwencji tego kroku, zrozumiałem jednak, że współpraca na poziomie Federalnym jest nie tylko pożądana, lecz wręcz konieczna dla zapewnienia stabilności, rozwoju i wzajemnego poszanowania naszych narodów. Wspólne działania w ramach Federacji mogą stać się fundamentem dla budowania trwałych więzi politycznych, gospodarczych i kulturowych.

Dlatego niniejszym składam wniosek o ponowne nadanie mi obywatelstwa II Federacji Nordackiej, aby móc w pełni uczestniczyć w życiu wspólnoty federalnej i przyczynić się do jej dalszego rozwoju.

Z wyrazami szacunku,
    Jego Imperatorska Mość Peetri I Romanaav

• Kocham to! 3

Peetri Romanaav
    Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan

Opublikowano

Szanowny Panie!

Z przyjemnością informuję o przyznaniu obywatelstwa. Gratulacje.

Pozdrawiam,

Bolesław Kirianóo von Hohenburg
    VII Prezydent II Federacji Nordackiej

DW: @Peetri Romanaav

• Kocham to! 2

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
    w Winkulii jako Mikołaj III

Użytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
     Udostępnij