Andrzej Ordyński 782 Opublikowano 29 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2025 Wasze Imperatorskoje Wieliczestwo, Szanowni Panowie Delegaci, Za dwa tygodnie kończę trzymiesięczną kadencję na urzędzie Chengxianga. Czas na wybór następcy. Nie była to łatwa kadencja. Głównie ze względu na demografię i aktywność obywateli. Nie obiecywałem wiele przed jej rozpoczęciem i też zbyt wiele nie zrobiłem. Starałem się utrzymać funkcjonowanie państwa, podstawową aktywność i podtrzymywać stosunki z Federacją Nordacką. Niczego nie naprawiłem, ale i chyba niczego nie zepsułem. Mój następca będzie więc miał poprzeczkę zawieszoną niezbyt wysoko, ale przynajmniej nie będzie musiał sprzątać bałaganu. 😀 Rozpoczynamy tygodniowe zgłaszanie kandydatur (do 6 grudnia, godzina 20:00), a następnie przejdziemy do tygodniowego głosowania (13 grudnia, godzina 20:00). @Obywatel Nan Di 1 2 /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 753 Opublikowano 29 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2025 Wasza Ekscelencjo, dziękuję za wytężony okres pracy na część naszego Imperium, a także bardzo duże wsparcie mojej osoby podczas realiozy. To dzięki Wam Biały Chanie regencja przebiegła w sposób prawidłowy i godny pochwały. Dziękuję jeszcze raz za Pańską pracę. Mam nadzieję, że Pański następca będzie równie dobrym człowiekiem na zajmowanym stanowisku. Pozostaje mi zapytać, czy Wasza Ekscelencja będzie brała udział w ponownych wyborach. 1 2 Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych. p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 782 Opublikowano 29 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2025 Nie. Teraz chciałbym poświęcić więcej czasu Nowej Ordzie oraz działalności w Radzie NUI. 1 /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Zamycki 253 Opublikowano 30 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2025 Wasza Imperatorska Mość, Szanowni Zgromadzeni, zgłaszam swoją kandydaturę na urząd Chengxianga. 2 3 (-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud) Baron Hipșangu (Nan Di) Gubernator Arctiq Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski Piszesz coś po nandyjsku i chcesz użyć nandyjskich znaków? Przekopiuj je z mojej sygnatury! C̦ c̦ | Ș ș | Z̦ z̦ | Ū ū Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 782 Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2025 Przypominam wszystkim @Obywatel Nan Dio głosowaniu. Oczywiście głosuję ZA. 1 /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Wettin 201 Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2025 Również głosuję ZA. (-) Maarik Vettari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Zamycki 253 Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2025 Z racji że jestem jedynym kandydatem, WSTRZYMUJĘ SIĘ od głosu (-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud) Baron Hipșangu (Nan Di) Gubernator Arctiq Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski Piszesz coś po nandyjsku i chcesz użyć nandyjskich znaków? Przekopiuj je z mojej sygnatury! C̦ c̦ | Ș ș | Z̦ z̦ | Ū ū Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 753 Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2025 Głosuje ZA. 1 Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych. p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reza I Pahlavi 50 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 Głosuję ZA, jeśli jeszcze w ogóle mogę! 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 753 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 5 godzin temu, Reza I Pahlavi napisał: Głosuję ZA, jeśli jeszcze w ogóle mogę! 😁 Z tego co wiem, to czas się skończył 13 grudnia o godzinie. 20:00. Proszę czytać dokładniej posty. 1 Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych. p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reza I Pahlavi 50 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 Rozumiem. Dziękuję za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 782 Opublikowano 18 Grudnia 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2025 Informuję, że głosowanie zostało zakończone. @Borys Zamyckijednogłośnie nowym Chengxiangiem Imperium Nandyjskiego. Gratuluję! 1 /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 753 Opublikowano 18 Grudnia 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2025 Gratulacje Szanowny Çensiangu! Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych. p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi