Peetri Romanaav 753 Opublikowano 17 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2025 Szanowny Panie Prezydencie, Mając na uwadze dobro mojego narodu, a także utrzymując obietnice dane moim obywatelom jestem zobligowany do tego, aby zrzec się obywatelstwa II Federacji Nordackiej. Mam nadzieję, że nie wpłynie to negatywnie na relacje między naszymi narodami, a pozwoli nam skupić się na swoich domenach politycznych przez co będziemy mogli traktować się na równych warunkach jako dwie głowy państwa, a nie na zależności Prezydent - Obywatel. Z wyrazami szacunku, Jego Imperatorska Mość Peetri I Romanaav 1 Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych. p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 136 Opublikowano 18 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2025 W dniu 17.11.2025 o 10:30, Peetri Romanaav napisał: Szanowny Panie Prezydencie, Mając na uwadze dobro mojego narodu, a także utrzymując obietnice dane moim obywatelom jestem zobligowany do tego, aby zrzec się obywatelstwa II Federacji Nordackiej. Mam nadzieję, że nie wpłynie to negatywnie na relacje między naszymi narodami, a pozwoli nam skupić się na swoich domenach politycznych przez co będziemy mogli traktować się na równych warunkach jako dwie głowy państwa, a nie na zależności Prezydent - Obywatel. Z wyrazami szacunku, Jego Imperatorska Mość Peetri I Romanaav Obywatelstwo odebrane. 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi