Peetri Romanaav 753 Opublikowano 12 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2025 Wasza Ekscelencjo Chengxiangu, Szanowni Obywatele Imperium Nandyjskiego, Rodacy, Po długiej przerwie od Niebiańskiego Tronu powracam do naszej ukochanej Ojczyzny. Nadrobiłem z grubsza to co działo się pod moją nieobecność, chociaż wiem, że nie jest to i tak wszystko co miało miejsce i nie są to wszelkie Wasze działania dla dobra naszego kraju. Przy swoim powrocie nie chcę obiecywać nic, bowiem czasy XXI wieku są niepewne. Nigdy nie wiemy, gdy przyjdzie realioza, a kiedy odejdzie. Chciałbym podziękować z całego serca Chengxiangowi za to, że gdy Ojczyzna potrzebowała to ten chwycił ster w swoje ręce i stabilnie prowadził nasz kraj do przodu, na dobre i na złe. Mam nadzieję, że wraz z Wami wspaniały narodzie zacznę wracać na odpowiednie tory i już niedługo będziecie mogli mówić, że Wasz wódz powrócił i prowadzi swoje wielonarodowe społeczeństwo do przodu, do Nowego Aleksandryjskiego Świtu! 1 3 Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych. p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 786 Opublikowano 12 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2025 Wesoły nam dzień dziś nastał! Po kilku miesiącach Nandyjczycy mogą odetchnąć z ulgą, wiedząc, że Imperator powrócił do Niebiańskiego Pałacu. 1 /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 753 Opublikowano 12 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2025 3 minuty temu, Andrzej Ordyński napisał: Wesoły nam dzień dziś nastał! Po kilku miesiącach Nandyjczycy mogą odetchnąć z ulgą, wiedząc, że Imperator powrócił do Niebiańskiego Pałacu. Jeszcze wiele pracy przede mną, a co tu mówić o uldze. Kawał pracy. Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych. p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edward Teague 21 Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 Zastępca wszystko zrobił, więc co tu jeszcze jest tym ogromem pracy? 😉 Witaj szlachetny władco! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 753 Opublikowano 13 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 Szanowny, Wypadałoby nadrobić wszystko co zrobił regent pod moją nieobecność. To nie jest tak, że ktoś wraca i od razu wskakuje do gry. Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych. p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 786 Opublikowano 13 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 (edytowane) W razie czego służę pomocą. Za dużo nie zmieniałem. Wszystkie działania starałem się podsumowywać w Raportach Chengxianga. Uporządkowałem też akty prawne. Obecnie trwa III sesja Keisarnoud, ale jakoś mało aktywnie. Może impuls od Imperatora ją ożywi. 😉 Teraz dyskutujemy o ustawie o obywatelstwie. Edytowane 13 Listopada 2025 przez Andrzej Ordyński 1 /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 753 Opublikowano 14 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2025 W takim razie w dniu jutrzejszym przekażę moje zdanie odnośnie obywatelstwa Nandyjskiego. Mam jakieś swoje plany. Nie mniej będę bardzo potrzebował Waszmości. Musimy nadrobić moje zaległości i ruszyć do przodu ze wszystkim. 😎 1 Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych. p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi