August de la Sparasan 498 Opublikowano 10 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2025 1 minutę temu, Alfred Fabian von Tehen-Dżek napisał: Ale o co chodzi? Przecież forum działa jak należy Uff, już myślałem, że tylko ja nie zauważyłem ostatnio żadnych uciążliwych anomalii forumowych. 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 69 Opublikowano 10 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2025 (edytowane) Ależ tak, nadane o 18:03 i zobaczymy, kiedy wejdzie. Weszło od razu, to akurat nowosć ale niekoniecznie, bo zalogowany byłem wcześniej i pierwsze dwa posty wchodziły po 7 minut z kombinacją odświeżania i bez niej 😉 Pewnie nie lubi linuksów i firefoxa na nich, na windzie jeszcze nie sprawdzałem nowego dnia 😉 bo nie używam Edytowane 10 Listopada 2025 przez karol flibustier keane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 498 Opublikowano 10 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2025 Teraz, karol flibustier keane napisał: Ależ tak, nadane o 18:03 i zobaczymy, kiedy wejdzie. Eeeee... chyba o 18:04. 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 69 Opublikowano 10 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2025 (edytowane) 8 minut temu, August de la Sparasan napisał: Eeeee... chyba o 18:04. Czas komputera podałem, czy to samo, co czas forum, nie wiem. Tu z kolei jest Chrome, które nie widzi tego cienkiego paska na dole, zawierającego strona główna, dział i temat, ot takie ciekawostki tutaj macie, które zwracają na siebie uwagę. Tu forum przeglądam z pozycji listy rozwijanej indywidualnej i funkcji przeglądaj, gdzie wybieram forum i znajduję się na stronie głównej. To komp do rozrywek z ubuntu i chromium, poprzedni był roboczy z mintem i firefoxem, dwa kompy i dwie sytuacje. Edytowane 10 Listopada 2025 przez karol flibustier keane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 498 Opublikowano 10 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2025 1 minutę temu, karol flibustier keane napisał: Czas komputera podałem, czy to samo, co czas forum, nie wiem. Ja tam miałem na myśli czas na zegarze. Całkiem sprawnie się wysyłają te posty. 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 69 Opublikowano 10 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2025 3 minuty temu, August de la Sparasan napisał: Ja tam miałem na myśli czas na zegarze. Całkiem sprawnie się wysyłają te posty. Tak, po pierwszych dwóch, mam też sprawną obsługę, pierwsze dwa, to czas spowolnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 782 Opublikowano 10 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2025 Ja ostatnio nie mam problemów z wysyłaniem postów. Kiedyś zdarzało się to częściej. 1 /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edward Teague 21 Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 No właśnie, nawet nie było opóźnienia pierwszego postu! 😮 Karol kup sobie wreszcie jakiś komp, a nie rupiecie tylko reanimujesz? Commodore jeszcze uzywasz, czy swój synny z gierki maupy rzucającej bananem 386? 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi