Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein 15 Opublikowano 15 Września Zaimki: żeńskie Zaimki: żeńskie Udostępnij Opublikowano 15 Września (edytowane) Ciof obywatele Federacji! Lata nie było mnie na kontynencie Nordackim i oto wracam w sam raz by zażyć słońca plaż Muratyki i słońca stepów Nowej Ordy! Jestem Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein. Pochodzę z Sarmackigo rodu Książęcego, urodziłam się w 2011 roku na zdrowej Teutońskiej ziemii. Od tego czasu działałam w Sarmacji, Teutonii, Bialenii, Apaczowie, Burbonii, Wanadolezji, Islamskiej Federacji, Wandystanie, Ciprofloksjanii i pewnie 20 innych mikronacjach. Jestem jedną z 3 osób zakładających historycznie Brodrie, osobą która odbywała karę banicji w Księstwie Sarmacji za Powstanie Marcowe, w Bialenii kilkakrotnie byłam we władzach i dziś znów jestem jej liderką - tym razem jako Najwyższa Prawnik. Od kilku lat dużą częścią mojej działalności jest Zielony Kościół, którym zajmował się tu mój wieloletni znajomy @Andrzej Ordyński. Co jeszcze mogę o sobie powiedzieć jeśli ktoś mnie nie zna... W realu lubię modele różnych rzeczy, mam sporo malowanych figurek rzymskich legionów, model czołgu KV-2 z małą obsługą z Girls und Panzer i kilka modeli gundamów. Moim ulubionym jazzmenem jest Chet Baker a ekipą metalową Manilla Road. Powód mojej wizyty? Chęć utrzymywania dobrosąsiedzkich stosunków na linii Dżamahirija Bialeńska a mikronacje Nordaty. W razie jakiś pytań służę odpowiedzią. Edytowane 15 Września przez Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 15 Września Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 15 Września Dzień Dobry pani Akrypa! Zapraszamy się ugościć. @Kamiljan de Harlinna pewno byłby zadowolony z pani wizyty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 342 Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września Serdecznie witamy w Federacji! Dobrze jest widzieć tutaj osobę tak znaną w polskim mikroświecie i tak dla niego zasłużoną. 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 463 Opublikowano 16 Września Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 16 Września Ciof! Witamy nestorkę nordackiego ruchu rewolucyjnego i lolicońskiego! Ze swojej strony zapraszam do odwiedzenia Nan Di i Nowej Ordy, a także zachęcam do współtworzenia Nordackiego Uniwersytetu Państwowego. Dużo wartościowego kontentu tworzyłaś w Bialenii i innych miejscach, warto byłoby go przystępnie przybliżyć młodemu pokoleniu Nordaciarzy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 788 Opublikowano 16 Września Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 16 Września Szia i dasz bór! Witamy w miejscu, gdzie napięcia rasowe są ciekawsze, a polityka brutalniejsza. Jako znawczyni uniwersum Mahou Shoujo Site mógłby Ci wpaść w oku @Leonid Repulijski, niestety on jest martwy, a Ty w związku, więc nie wiem, czemu o tym w ogóle wspominam. Każdadroga, zapraszam do zwiedzania różnorodnego i szalonego świata II Federacji Nordackiej. Mamy sporo ciekawych funkcji do objęcia, m.in. wakat na stanowisku Sędziego Najwyższego. 1 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein 15 Opublikowano 16 Września Zaimki: żeńskie Zaimki: żeńskie Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 17 godzin temu, August de la Sparasan napisał: Serdecznie witamy w Federacji! Dobrze jest widzieć tutaj osobę tak znaną w polskim mikroświecie i tak dla niego zasłużoną. Dziękuję, choć myślę, że większość ludzi która jest aktywna w FN jest zapewne zasłużona. ^^ A żeby być znanym to polecam jedną metodę: mieć ten sam nick przez lata i ten sam w każdej mikronacji. To pomaga! 8 godzin temu, Andrzej Ordyński napisał: Ciof! Witamy nestorkę nordackiego ruchu rewolucyjnego i lolicońskiego! Ze swojej strony zapraszam do odwiedzenia Nan Di i Nowej Ordy, a także zachęcam do współtworzenia Nordackiego Uniwersytetu Państwowego. Dużo wartościowego kontentu tworzyłaś w Bialenii i innych miejscach, warto byłoby go przystępnie przybliżyć młodemu pokoleniu Nordaciarzy. >Lolicońskiego. Nie badź tak skromny, sam masz wielkie zasługi z pewnością na tym polu! Ale poważniej: Nordacki Uniwersytet Państwowy brzmi jak dobra rzecz acz to jednak też brzmi jak coś bardziej ambitnie wymagającego czasowo a aktualnie mam w mikronacjach dużo projektów, większość związanych z Bialenią, możliwe jednak, że jak się ta sprawa uspokoi to coś uczynię w tym kierunku. Niezależnie od tego mam w planach część czasu poświęcić bardziej pracy akademickiej i popularyzatorskiej więc na pewno będzie okazja do współpracy! 1 godzinę temu, Kamiljan de Harlin napisał: Jako znawczyni uniwersum Mahou Shoujo Site mógłby Ci wpaść w oku @Leonid Repulijski, niestety on jest martwy, a Ty w związku, więc nie wiem, czemu o tym w ogóle wspominam. Każdadroga, zapraszam do zwiedzania różnorodnego i szalonego świata II Federacji Nordackiej. Mamy sporo ciekawych funkcji do objęcia, m.in. wakat na stanowisku Sędziego Najwyższego. A zauważyłam ten profil, szkoda, że Leonid zniknął. Związek to prawda ale kto wie może w końcu bym potomka zdobyła! Niestety jak sam piszesz okazja stracona... 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi