Leszek Ebe 229 Opublikowano 20 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Mianowicie koledzy mam do was pytanie. Odnośnie kilku krajów to się domyślam jakie jest obecne zdanie. Ale co do Bizancjum powiedzcie mi, w sumie jakie stosunki FN II ma z Bizancjum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 342 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Nie mamy tam ambasadora, oni u nas też nie. Chyba nie mamy nawet umowy o wzajemnym uznaniu. Nie żebyśmy się nie lubili. Po prostu to myślę kwestia oddalenia od siebie, dwa różne kontynentu i tak dalej. 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 20 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Ja mogę powiedzieć coś na ten temat - że, po prostu, ja nic na ten temat za bardzo nie mogę powiedzieć. Po prostu. Edytowane 20 Sierpnia przez Burek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 205 Opublikowano 21 Sierpnia NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Oni sobie żyją, my sobie żyjemy, nikt nikomu nie wadzi, powodów do interesowania się sobą też nie było do tej pory i raczej ich nie będzie. 1 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan 348 Opublikowano 21 Sierpnia NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Dla mnie Bizancjum jest mikronacją o ciekawym klimacie. Jako, że interesuję się historią, to uwielbiam tematy związane z średniowieczem. 1 Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan OSI Arcybiskup achkovski Prymas II Federacji Nordackiej Minister sprawiedliwości Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa Hrabia Bari Baron Andalo Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 21 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 4 godziny temu, Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan napisał: Dla mnie Bizancjum jest mikronacją o ciekawym klimacie. Jako, że interesuję się historią, to uwielbiam tematy związane z średniowieczem. Mnie akurat bardziej strarożytne Imperium Rzymskie bardziej podziwiałem, no ale Bizancjum jako jego spadkobierca też nie jest zły. Spoko tam są ludzie, więc działam sobie, nawet wsparcie dostałem i jestem Strategosem i Cesarz Bizancjum wie, że ja bardziej gospodarka i sport, więc po tym jak odzyskam kontrolę nad moim Temem(Prowincją), to będę tam rozwijał różne wątki narracyjne i oczywiście korzystał jak najbardziej z ich systemu gospodarczego. Jedynie szkoda że nie ma koloseów, i jednak to średniowiecze, ale mimo tego naprawdę bardzo dobrze się tam czuję i na pewno będę rozwijał wątki i dodatkowo cieszę się że Nicefor też będzie działał w moim Temie jak już odzyskam władzę w Temie Nicaea. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi