• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Wow 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

Idąc za przykładem towarzyszki Akrypy, informuję o rozpoczęciu saumu, czyli zalecanego każdemu muzułmaninowi okresu postu. 

Mikronacje w ostatnich dniach negatywnie wpływają na moje samopoczucie i czuję się mocno zniechęcony. Może krótszy lub dłuższy post coś zmieni w tej kwestii.

Na czas postu będę przebywał na Pustyni Czetgierskiej w Nowej Ordzie. 

• 2 tygodnie później...
    Opublikowano

Po dniach ciszy, modlitwy i kontemplacji na Pustyni Czetgierskiej, nadszedł czas na zakończenie saumu. 

W tym czasie doznałem duchowego oczyszczenia, a także otrzymałem ważny channeling. Archanioł Dżibril objawił mi jasne przesłanie: mam skupić się na Nowej Ordzie — krainie, którą Allah powierzył mojej opiece. To ona ma być centrum mojej działalności, miejscem budowy podwalin nowego ładu.

Wielka polityka, gry dyplomatyczne i spory, które toczą się w mikroświecie, zbyt często oddalają nas od istoty Bycia i wewnętrznej prawdy. Nadszedł czas, by odsunąć się od ich zgiełku i wsłuchać się w głos stepu— głos Nowej Ordy.

Dziękuję towarzyszce Akrypie za inspirację. Niech Allah obdarzy nas wszystkich jasnością serca i spokojem ducha.

• Lubię to 1