Andrzej Ordyński 757 Opublikowano 3 Czerwca 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2025 Szpital Psychiatryczny im. Ofiar Realiozy był placówką medyczną w Republice Bialeńskiej, a jednocześnie działem na forum, który przeznaczony był na dyskusje o nieistniejącym realu. Najaktywniejszym wątkiem w dziale był "Putin wprowadź wojsko". Wątek na starym forum bialeńskim: https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/thread-1268.html Postanowiłem sfinansować ze Skarbca Chańskiego budowę analogicznej placówki w Nowej Ordzie. Uwaga! Wątek nie jest dedykowany poważnym dyskusjom politycznym. Naszym targetem są hot tejki wygłaszane przez edgy boyów. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Wettin 201 Opublikowano 3 Czerwca 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2025 Wyobraźcie sobie, panowie, teraz taką rzecz. Nie ma desantu na plażę Omaha Beach, Hitler nie wysyła von Paulusa pod Stalingrad, tylko dajmy na to rzuca oddziału Volksturmu, a Józef Wissarionowicz pada ofiarą spisku Berii. No jak wtedy by wyglądała mapa świata? No pytam się! 2 (-) Maarik Vettari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 757 Opublikowano 7 Czerwca 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 Bardzo interesujący filmik o historii internetowych chanach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 341 Opublikowano 7 Czerwca 2025 Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 >sharty niewspomniane boomerski węgiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 120 Opublikowano 7 Czerwca 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 50 minut temu, Andrzej Ordyński napisał: Bardzo interesujący filmik o historii internetowych chanach. Cały czas mi się ostatnio gdzieś tam przewijał, ale postanowiłem wpierw posłuchać o Loży Szyderców scjentologii. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 757 Opublikowano 25 Czerwca 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2025 (edytowane) Lajt paranormalny w temacie ezoterycznej twórczości realnych larperów Bialenii. Biorę się za słuchanie! Edytowane 25 Czerwca 2025 przez Andrzej Ordyński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 757 Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Ostatnie dni słucham sobie "Alfabet Millera", bardzo interesujący człowiek, któremu emerytura dobrze zrobiła. Rzadko spotykany wśród polskich polityków rozsądek. Szkoda, że SLD tak marnie skończyło. Ta partia zasługiwała na coś więcej niż bycie przybudówką PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edward Teague 21 Opublikowano 1 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2025 karol tu jeszcze nie przylazł? 😮 On uwielabia takie działu, jak psychiatryki 😉 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 757 Opublikowano 1 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2025 50 minut temu, Edward Teague napisał: karol tu jeszcze nie przylazł? 😮 On uwielabia takie działu, jak psychiatryki 😉 A my to może nie? 😛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano 2 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2025 (edytowane) Dziękuję Edd za piękną i wreszcie czytelną instrukcję obsługi tego forum!!! Tu oddycham swobodnie, masz rację Edwardzie, to wspaniałe miejsce dla mnie!!! Szkoda, że nikt go nie lubi, ale ja będę pierwszym fanem! Edytowane 2 Listopada 2025 przez karol flibustier keane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano 2 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2025 A nie, wróć! Anżej też to lubi!!! To jest nas dwóch, stuprocentowo zwariowanych! Ale to ja jestem napoleonem.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 757 Opublikowano 2 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2025 3 minuty temu, karol flibustier keane napisał: A nie, wróć! Anżej też to lubi!!! To jest nas dwóch, stuprocentowo zwariowanych! Ale to ja jestem napoleonem.... Jak Ty jesteś Napoleonem, to w takim razie ja jestem Kutuzowem. 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano 3 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2025 i tak ciebie pobiję twoją bronią, nic ci nie pomoże kutuzuńku 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 757 Opublikowano 3 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2025 4 godziny temu, karol flibustier keane napisał: i tak ciebie pobiję twoją bronią, nic ci nie pomoże kutuzuńku 😉 Pażywiom, pasmatriom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano 7 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2025 W zasadzie, to juz po tobie. Daliście klucze do ustawień na forum komuś o misji niszczyciela tutaj 😉 Dlatego macie, co macie, nowi idą na sarmację, bo wasz prezydencik nasłany zablokował wypowiedzi na forum i teraz zwiał, bo widzi, ze mu koło doopy smrood się robi 😉 Kutuzeńsku dawaj ten akt poddania, podpiszem ci go too 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano 7 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2025 (edytowane) Jak wy funkcjonuje, to cud nad cudy. Teraz to nawet muszę zmienić rozmiary obrazu na komputerze, bo nie ma możliwości przewinięcia panelu osobistego, aby sie wylogować, Zeszmacił was harlinek całkowicie 😉 Uff, można po kolana stać w gównie, ale porządek musi być! Harliński podkreślić! Edytowane 7 Listopada 2025 przez karol flibustier keane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano 7 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2025 I nic to nie dało. Zatem procedura postępowania z takimi stronami jest klarowna. Robię zrzuty ekranu, wysyłam do NASK infromację i zostaje uruchomiona procedura naruszenia, co oznacza zablokowanie serwisów i ich administratorów w internecie 😄 Agłupie wyloguj umieszcza się pod nazwą użytkowanika, ktoś, kto wam to umieścił poza zasięgiem przewijania bez myszki komputerowej, świadomie chce do powyższej sytuacji doprowadzić! Zastanówcie sie zatem, komu daliście klucze do konfiguracji forów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano 7 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2025 Mam myszkę i dalej nie ma możliwości wylogowania z forum. Świadome naruszenia prawa występują zatem na forum nordackim 😉 Miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano 7 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2025 P.O. Prezydencie, to nic śmiesznego, zrobić kuku całej otoczce, to byle uj potrafi 😉 Forum nie powinno mieć ograniczników dla przeglądarek, a zwłaszcza dla takiej, jak firefox. Obyście się nie przejechali na tym! 😉 Na razie jakiś twardogłowy zakazy na forum nowalskim zrobił, zobaczymy co dalej 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano 7 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2025 Ale Eve wrooci, bo harlinka pogrzebiemy, jego dzici wyłapiemy i n... <psst, schować mi tam ten szafot!> i nagrodzimy za cierpliwość 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 757 Opublikowano 7 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2025 24 minuty temu, karol flibustier keane napisał: Ale Eve wrooci, bo harlinka pogrzebiemy, jego dzici wyłapiemy i n... <psst, schować mi tam ten szafot!> i nagrodzimy za cierpliwość 😄 Tęsknisz za Ewunią, co nie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 341 Opublikowano 8 Listopada 2025 Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2025 7 godzin temu, Andrzej Ordyński napisał: Tęsknisz za Ewunią, co nie? A kto za nią nie tęskni? Wiadomo, że serca ludu nordackiego pragną powrotu swojej La Pucelle, żeby pogoniła kurwy (gorsze od innych) z mieczem w ręku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano 8 Listopada 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2025 Taki słodki talizman? Nie, to bojowniczka z krwi i kości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 757 Opublikowano 19 Grudnia 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 Pierwsze pół godziny wkurza ciągły śmiech prowadzących, ale potem słuchacz się przyzwyczaja i ma fazę razem z nimi. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 757 Opublikowano 13 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Kilka dni temu zmarł Erich von Däniken [*] 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi