Kamiljan de Harlin 788 Opublikowano 16 Maja Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 16 Maja Po rozmowie z bliskimi i po konsultacji z Henrykiem Ziemiańskim oraz moją kochanką z młodzieńczych lat, podjąłem odpowiedzialną decyzję o wydaniu niniejszego oświadczenia. Robię to, aby raz na zawsze położyć kres plotkom i spekulacjom o korzeniach mojego prawowitego biologicznego syna Henryka Ziemiańskiego. To oświadczenie wydaję mając na względzie dobro Henryka i rodzinną przyzwoitość, uczciwość oraz szczerość. OŚWIADCZENIE Ja, Kamiljan de Harlin von Wespucci la Sparasan, przyznaję wobec społeczeństwa i organów władzy, że jestem biologicznym ojcem Henryka Ziemiańskiego, urodzonego dnia 25 lipca 1961 roku w Ampraczy. Henryk Ziemiański jest owocem mojego romansu z Lucyną z domu Szczęsnej. Lucyna Szczęsna z przyczyn osobistych oraz społecznych, jakie panowały w latach sześciesiątych XX wieku w Ampraczy, zdecydowała się nie ujawniać mojego ojcostwa i wychowywać Henryka jako syna Karola Ziemiańskiego, z którym zawarła związek małżeński po zakończeniu naszej relacji. W związku z powyższym, niniejszym uznaję Henryka Ziemiańskiego za mojego prawowitego syna. Zwracam się z prośbą do władz II Federacji Nordackiej o odnotowanie tego faktu w spisie rodzin. 1 4 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 16 Maja Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 16 Maja Brawo! Gratuluję Kamiljanowi odwagi, a Henrykowi ojca! Jahwe z Wami! 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan 348 Opublikowano 16 Maja NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 16 Maja Dziękuję za gratulacje, drogi wuju Bolesławie. 2 Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan OSI Arcybiskup achkovski Prymas II Federacji Nordackiej Minister sprawiedliwości Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa Hrabia Bari Baron Andalo Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 342 Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Serdecznie gratuluję Drogiemu Krewniakowi w tym wielkim i ważnym dla niego dniu! 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan 348 Opublikowano 16 Maja NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 16 Maja Dziękuję. 2 Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan OSI Arcybiskup achkovski Prymas II Federacji Nordackiej Minister sprawiedliwości Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa Hrabia Bari Baron Andalo Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 788 Opublikowano 16 Maja Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja Dziękuję za wszystkie wyrazy wsparcia - wiele dla mnie znaczą! 1 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 16 Maja Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 16 Maja 3 godziny temu, Kamiljan de Harlin napisał: [...] jestem biologicznym ojcem Henryka Ziemiańskiego, urodzonego dnia 25 lipca 1961 roku. To ile masz lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 788 Opublikowano 16 Maja Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 6 minut temu, Burek napisał: To ile masz lat? Około 90 zim. Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 16 Maja Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 16 Maja To ile ma Henryk Wespucci..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi