Henryk Ziemiański 250 Opublikowano Poniedziałek o 12:49 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:49 Drugim miejscem, które Henryk Ziemiański odwiedził podczas swojej kampanii wyborczej, był Robotniczograd. Zresztą nie był tu pierwszy raz, gdyż gościł w sierpniu ubiegłego roku. Punktualnie o godz. 12:00 rozpoczęło się jego spotkanie wyborcze. - Nordata musi się integrować, ponieważ tylko zgodna współpraca uchroni nas od niepotrzebnych kłótni i nieporozumień. Dlatego jestem za zorganizowaniem Szczytu Integracji Nordackiej, który miał odbyć się w czasie mojej prezydenckiej kadencji, by omówić dziedziny współpracy. - mówił Ziemiański w czasie spotkania. Polityk przedstawił też swoje plany, jakie zamierza realizować jako Szef Policji Nordackiej. - W najbliższym czasie planuję nieco usprawnić Policję Nordacką. Sam byłem orędownikiem jej utworzenia jako minister spraw wewnętrznych. Policja powinna być zorganizowaną formacją gotową, by ochronić kraj przed przestępstwami. Nie będzie tolerancji na pobicia, gwałty, czy morderstwa, które będą surowo karane. - powiedział Ziemiański. Po spotkaniu Ziemiański odbył jeszcze krótką konferencję prasową, a następnie zamienił kilka słów ze zwolennikami. Później udał się na obiad do miejscowej restauracji, po czym wsiadł do samochodu i popędził dalej. 2 Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Szef Policji Nordackiej Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman V kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi