• Kocham to! 4
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Spotkanie wyborcze Henryka Ziemiańskiego w Robotniczogradzie

Henryk Ziemiański
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • NIO: 1609230033

• NIO: 1609230033

822598957_images(86).jpeg.17d16e1b078da36f95464d7bf1d59ff3.jpeg

Drugim miejscem, które Henryk Ziemiański odwiedził podczas swojej kampanii wyborczej, był Robotniczograd. Zresztą nie był tu pierwszy raz, gdyż gościł w sierpniu ubiegłego roku. Punktualnie o godz. 12:00  rozpoczęło się jego spotkanie wyborcze. 

- Nordata musi się integrować, ponieważ tylko zgodna współpraca uchroni nas od niepotrzebnych kłótni i nieporozumień. Dlatego jestem za zorganizowaniem Szczytu Integracji Nordackiej, który miał odbyć się w czasie mojej prezydenckiej kadencji, by omówić dziedziny współpracy. - mówił Ziemiański w czasie spotkania. 

Polityk przedstawił też swoje plany, jakie zamierza realizować jako Szef Policji Nordackiej. - W najbliższym czasie planuję nieco usprawnić Policję Nordacką. Sam byłem orędownikiem jej utworzenia jako minister spraw wewnętrznych. Policja powinna być zorganizowaną formacją gotową, by ochronić kraj przed przestępstwami. Nie będzie tolerancji na pobicia, gwałty, czy morderstwa, które będą surowo karane. - powiedział Ziemiański. 

Po spotkaniu Ziemiański odbył jeszcze krótką konferencję prasową, a następnie zamienił kilka słów ze zwolennikami. Później udał się na obiad do miejscowej restauracji, po czym wsiadł do samochodu i popędził dalej. 

• Kocham to! 2

Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin 

Szef Policji Nordackiej 

Były Premier II Federacji Nordackiej 

Kongresman V kadencji 

Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej 

II Prezydent II Federacji Nordackiej 

816969640_100895599741633765(1).png.7a67183fdb10829777c420f9e0f669a0.png

1260.png