Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Już 29 stycznia rozpocznie się wspaniała sportowa rywalizacja i niepowtarzalne widowisko. Nie może go przeoczyć! Bądź z nami! 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 343 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Ciekawe kto tym razem wygra... Ludwik Tomović czy Ludwik Tomović... ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatima Popow-Chojnacka 41 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 4 godziny temu, Waksman napisał: Ciekawe kto tym razem wygra... Ludwik Tomović czy Ludwik Tomović... ? Czy ktoś odważy się i go pokona xD 1 ( ? ) Fatima Popow-Chojnacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 10 godzin temu, Waksman napisał: Ciekawe kto tym razem wygra... Ludwik Tomović czy Ludwik Tomović... ? Raczej ten drugi. ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwik Tomović 0 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 14 godzin temu, Waksman napisał: Ciekawe kto tym razem wygra... Ludwik Tomović czy Ludwik Tomović... ? 10 godzin temu, Fatima Marcjan-Chojnacka napisał: Czy ktoś odważy się i go pokona xD 3 godziny temu, Heinz-Werner Grüner napisał: Raczej ten drugi. ? Miło że tak wierzycie w moje możliwości, ale w Rajdzie Leocji nie wygrałem ani razu ? Raz byłem 3. i raz 2. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 343 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Ale tak jakoś z podium mi się ubiło pańskie nazwisko ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwik Tomović 0 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 1 minutę temu, Waksman napisał: Ale tak jakoś z podium mi się ubiło pańskie nazwisko ? No z podium faktycznie udało mi się jeszcze nie schodzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 13 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Może i ja wezmę udział w tym roku? ? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 343 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Kurczę, też mnie kusi żeby się zgłosić ale obawiam się, że mi real na to nie pozwoli ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 To ja dodam kolejny raz, liczy się udział. Przynajmniej tym co startują podpowiem, że im więcej startów tym większe szanse na dodatkowe premie... Udział liczy się za wystartowanie, nie za dojechanie... Muratyka jeszcze nie ma swojego reprezentanta, tak tylko wejdę na "łono psychologiczne", a takiemu to chyba nie wypada. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 13 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 9 minut temu, Heinz-Werner Grüner napisał: To ja dodam kolejny raz, liczy się udział. Przynajmniej tym co startują podpowiem, że im więcej startów tym większe szanse na dodatkowe premie... Udział liczy się za wystartowanie, nie za dojechanie... Muratyka jeszcze nie ma swojego reprezentanta, tak tylko wejdę na "łono psychologiczne", a takiemu to chyba nie wypada. ? W takim razie jako Prezydent wystartuję i przełamię tę tradycję. ? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 W takim razie zapraszam do zgłoszenia zespołu lub dogadanie się z innym i dołączenie do isteniejącego. https://forum.austro-wegry.org/viewtopic.php?f=130&t=583&hilit=zgłoszenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 14 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Wydaje mi się, że będę chciał założyć Azymucki zespół, ale najpierw dowiem się co i jak i jeszcze przed Rajdem postaram się zgłosić. ? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 343 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 42 minuty temu, Piotr Romanow napisał: Wydaje mi się, że będę chciał założyć Azymucki zespół, ale najpierw dowiem się co i jak i jeszcze przed Rajdem postaram się zgłosić. ? Będę szczerze kibicował! Może założymy fanclub? Można produkować jakieś ulotki, szaliczki i inne takie akcesoria ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 14 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 4 minuty temu, Waksman napisał: Będę szczerze kibicował! Może założymy fanclub? Można produkować jakieś ulotki, szaliczki i inne takie akcesoria ? Bardzo mi miło! ? 1 Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Na spokojnie proszę przemyśleć, natomiast byłoby miło gdyby jednak nie na dzień przed rajdem. ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 14 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 43 minuty temu, Heinz-Werner Grüner napisał: Na spokojnie proszę przemyśleć, natomiast byłoby miło gdyby jednak nie na dzień przed rajdem. ? Spokojnie, postaram się teraz na dniach wszystkiego się dowiedzieć i wystartować po raz pierwszy. ? 1 Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Jakby co to służę pomocą. Niech tylko Herr President pamięta, że zgłoszeń dokonujemy poprzez forum Monarchii Austro-Węgierskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Jeszcze nie opadł kurz od poprzednich wydarzeń na Pustkowiach Winków, a już rozpoczynamy przygotowania do kolejnego wyścigu! Tym razem zawitamy do krainy miodem i mlekim płynącej, do Leocji. To już trzecie wydarzenie w ramach RMAW na tych terenach. Pierwszy z trzech "Szlemów Rajdowych" zaczniemy już 29 stycznia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Kolejny raz wielkie odliczanie czas zacząć. 10 dni pozostało do rozpoczęcia Rajdu Leocji! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Cyrk rajdowy pomału zmierza do Nowego Brzegu. A czy ty jesteś przygotowany na wielkie wydarzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 20 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 6 minut temu, Heinz-Werner Grüner napisał: Cyrk rajdowy pomału zmierza do Nowego Brzegu. A czy ty jesteś przygotowany na wielkie wydarzenie? Moje zgłoszenie już poszło! ? 1 Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Już się dokonało! Zapraszam po odbiór! ? https://forum.austro-wegry.org/viewtopic.php?f=130&t=583&p=22061#p22061 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 20 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Mam zaszczyt przedstawić wam Reprezentację Muratyki i Azymutii na 3 Rajdzie Leocji! ? 1 1 Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 343 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 9 minut temu, Piotr Romanow napisał: Muratyki i Azymutii Azymutii? A to nie tak, że Azymutia to Muratyka? ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi