Łukasz Benedykt Skrzynecki 17 Opublikowano Wtorek o 11:49 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano Wtorek o 11:49 Wasza Imperatorska Mość! Przybywając do Kirianii zapowiedziałem uczestnictwo w rozbudowie gospodarki tego kraju. Chciałbym zatem zaproponować kontrakt między Monarchią a firmą Skrzynecki Company. Nasz odłam specjalizujący się w pracach budowlanych pomoże w rozwoju naszego państwa. Moja firma posiada środki, doświadczenie oraz umiejętności, aby sprostać każdemu wyzwaniu. Możemy zbudować cokolwiek będzie potrzebne i co przysłuży się Kirianii. 1 Cytuj Klon @Artur Kardacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 544 Opublikowano wczoraj o 11:10 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:10 W istocie, dobrze zrobiłoby Monarchii parę inwestycji, a pańska firma ma ku temu wszelkie kompetencje. Zapraszam do dogadania się na pv, na pewno dojdziemy do porozumienia. Cytuj Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi