Tadeusz I Wielki 265 Opublikowano 12 Listopada 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 (edytowane) Szanowni! Aby działania moje jako prezydenta były bardziej widoczne, i aby rząd ani opozycja nie musieli szukać co zrobiłem w trakcie swojej kadencji, tworze ten wątek w którym informować będę na bieżąco o swoich działaniach jako prezydent. W dniu 10 listopada, prezydent Tadeusz Henrykowski wraz z MSZ Bolesławem Kirianóo von Hohenburgiem udali się w wizytę do Voxlandu, w celu podpisania traktatu dyplomatycznego i umowy o utrzymaniu dzierżawy kosmodromu. W życie weszła krótka Nowelizacja Kodeksu Karnego, dodająca punkt o ochronie uczuć religijnych Edytowane 12 Listopada 2024 przez Tadeusz I Wielki 1 1 Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 265 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Podpisana została nowelizacja Ordynacji Wyborczej: https://du.nordata.org/act.php?id=49 1 Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 265 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 Na stanowisko Premiera desygnowany przeze mnie został @Bolesław Kirianóo von Hohenburg - https://du.nordata.org/act.php?id=51 1 Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi