Heinrich von Wattzau 134 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Szanowny Panie Prezydencie IV Republiki Muratyki. Zwracam się z wnioskiem o: 1. Powołanie mnie na Burmistrza Miasta Kucwałd, leżącego na południowym wybrzeżu Freutu Opacz, gdyż chcę prowadzić narrację związaną z tym miastem. 2. Zmiany nazwy miasta Kucwałdu na Bazylice, na cześć JCM Bazylego Izaaka von Hohenburga, Cesarza Insulii. Liczę na pozytywne rozpatrzenie wniosku. Z wyrazami największego szacunku. 2 (-) Heinrich von Wattzau, prezes Organizacji Food-Net, burmistrz miasta Bazylice, poseł na Sejm II kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 350 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Drogi Henryku, z radością przyjąłem informację o twojej chęci włożenia swojego wkładu w rozwój IV Republiki Muratyki, zwłaszcza rozwojem na poziomie lokalnym. Jak najbardziej przychylam się do twojej prośby odnośnie ustanowienia cię burmistrzem Kucwałdu. Co do zmiany nazwy - z racji na trudy włożone przez Jego Cesarską Mość w rozwój Insulii oraz chęć ułożenia jej pod względem politycznym i osobowym, tu również przychylam się do wniosku odnośnie zmiany nazwy miasta na Bazylice. Mam tym samym nadzieję, że czyn ten przyczyni się do dołożenia cegiełki w pozytywne relacje z Cesarstwem Insulii. Stosowny Ukaz stwierdzający te dwie rzeczy dodam za kilka godzin. /-/ Prezydent IV Republiki 2 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinrich von Wattzau 134 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie wniosku. (-) Heinrich von Wattzau, prezes Organizacji Food-Net, burmistrz miasta Bazylice, poseł na Sejm II kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi