Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowny Panie Prezydencie @Piotr Pawłow!

Przychodzę do Pana z bardzo ważnym pytaniem, mianowicie - czy w Azymuckim Ulenie będzie prowadzony jakiś rejestr mieszkańców/zameldowanych? Nie ukrywam, że moje ostatnie działania włożone w pomoc Azymutii przyczyniły się do powstania wewnątrz mnie chęci do dłuższego związania się z tym terytorium, dlatego pytam o powyższe. Z góry dziękuję za odpowiedź!

/-/ KW-D

Opublikowano
52 minuty temu, Waksman napisał:

Szanowny Panie Prezydencie @Piotr Pawłow!

Przychodzę do Pana z bardzo ważnym pytaniem, mianowicie - czy w Azymuckim Ulenie będzie prowadzony jakiś rejestr mieszkańców/zameldowanych? Nie ukrywam, że moje ostatnie działania włożone w pomoc Azymutii przyczyniły się do powstania wewnątrz mnie chęci do dłuższego związania się z tym terytorium, dlatego pytam o powyższe. Z góry dziękuję za odpowiedź!

/-/ KW-D

Szanowny Kasparze,
Na chwilę obecną nie myślałem jeszcze nad wprowadzaniem meldunków, a także rejestrów. Wiem, że z czasem będę chciał prowadzić rejestr mieszkańców miast, ale może warto pomyśleć o całym regionie? 

Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...