Gość Oliwier Dymarski Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 (edytowane) Z ogromny szacunkiem zwracam się do Szanowego Pana Freutrëggera o zmianę nazwy ulicy Głównej. W związku z ostatnimi kałowymi incydentami, zwracam się z prośbą o zmianę nazwy ulicy Główna na Gówniana. Pozdrawiam Oliwier Dymarski Edytowane 9 Maja 2024 przez Oliwier Dymarski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 350 Opublikowano 9 Maja 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 5 minut temu, Oliwier Dymarski napisał: Z ogromny szacunkiem zwracam się do @Freutreggër o zmianę nazwy ulicy Głównej. W związku z ostatnimi kałowymi incydentami, zwracam się z prośbą o zmianę nazwy ulicy Główna na Gówniana. Pozdrawiam Oliwier Dymarski Szanowny Panie @Oliwierze, jestem w stanie zrozumieć pobudki, które stały za złożeniem do mnie takiego wniosku. Nie mogę jednak wyrazić zgody na taki proceder, bo bardzo zależy mi na dobrym imieniu Czekoladowic. Prawdą jest, że niedawny "incydent kałowy" zszargał naszą reputację jako bezpiecznego miasta do zamieszkania czy przebywania, bo nawet ja teraz mam obawy, że i mi ktoś taki "prezent" podrzuci. Teraz naszym głównym celem powinna być poprawa sytuacji wizerunkowej miasta oraz całego Freutu, a także polepszenie bezpieczeństwa w okolicy tak, żeby podobne sytuacje w przyszłości nie miały miejsca. Z wyrazami estymy, Freutreggër Freutu Czekoladowice 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oliwier Dymarski Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 3 minuty temu, Waksman napisał: Szanowny Panie @Oliwierze, jestem w stanie zrozumieć pobudki, które stały za złożeniem do mnie takiego wniosku. Nie mogę jednak wyrazić zgody na taki proceder, bo bardzo zależy mi na dobrym imieniu Czekoladowic. Prawdą jest, że niedawny "incydent kałowy" zszargał naszą reputację jako bezpiecznego miasta do zamieszkania czy przebywania, bo nawet ja teraz mam obawy, że i mi ktoś taki "prezent" podrzuci. Teraz naszym głównym celem powinna być poprawa sytuacji wizerunkowej miasta oraz całego Freutu, a także polepszenie bezpieczeństwa w okolicy tak, żeby podobne sytuacje w przyszłości nie miały miejsca. Z wyrazami estymy, Freutreggër Freutu Czekoladowice Czy sprawcy zostali odnalezieni? Czy została na nich nałożona kara? Trzeba działać, a nie wrzucać kolejną sprawę do szuflady. Pan @Henryk Ziemiański doskonale wie kto to zrobił, przyznał się do tego na komisariacie. Dlaczego nadal sprawcy są na wolności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 9 Maja 2024 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Informuję, że ten przewodniczący został ukarany odwołaniem z urzędu i jest zwykłym członkiem UPO. Po dochodzeniu międzypartyjnym ustaliliśmy, że Ci młodzi ludzie są również członkami Ultranordackiej Partii Ojczyźnianej. Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oliwier Dymarski Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 4 minuty temu, Henryk Ziemiański napisał: Informuję, że ten przewodniczący został ukarany odwołaniem z urzędu i jest zwykłym członkiem UPO. Po dochodzeniu międzypartyjnym ustaliliśmy, że Ci młodzi ludzie są również członkami Ultranordackiej Partii Ojczyźnianej. To zdecydowanie nie jest odpowiednia kara. Więzienie lub grzywna. Póki tacy ludzie chodzą na wolności, to myślą że wszystko im można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 350 Opublikowano 9 Maja 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 9 minut temu, Oliwier Dymarski napisał: Czy sprawcy zostali odnalezieni? Czy została na nich nałożona kara? Trzeba działać, a nie wrzucać kolejną sprawę do szuflady. Pan @Henryk Ziemiański doskonale wie kto to zrobił, przyznał się do tego na komisariacie. Dlaczego nadal sprawcy są na wolności? Z tego co mi wiadomo lokalny posterunek Milicji Muratyckiej intensywnie prowadzi postępowanie, mające na celu zidentyfikować i złapać sprawców całego zdarzenia. Odnośnie słów Pana Henryka nie wiem, czy dotarły one do Milicji - to musiałby Pan sprawdzić sam, bo tok administracyjny takiego zapytania skierowanego przeze mnie może chwilę potrwać... 4 minuty temu, Henryk Ziemiański napisał: Informuję, że ten przewodniczący został ukarany odwołaniem z urzędu i jest zwykłym członkiem UPO. Po dochodzeniu międzypartyjnym ustaliliśmy, że Ci młodzi ludzie są również członkami Ultranordackiej Partii Ojczyźnianej. Panie Henryku, musi Pan ten fakt niezwłocznie zgłosić do Milicji w takim razie. Ułatwi to na pewno ujęcie i skazanie sprawców. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oliwier Dymarski Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 2 minuty temu, Waksman napisał: Odnośnie słów Pana Henryka nie wiem, czy dotarły one do Milicji Jak słowa powiedziane na Milicji mogły do nich nie dotrzeć. Czy Milicja jawnie śmieje się w twarz obywatelom? Być może jest potrzebna jakaś odgórna kontrola danego komisariatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 350 Opublikowano 9 Maja 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 8 minut temu, Oliwier Dymarski napisał: Jak słowa powiedziane na Milicji mogły do nich nie dotrzeć. Czy Milicja jawnie śmieje się w twarz obywatelom? Być może jest potrzebna jakaś odgórna kontrola danego komisariatu. Co mogę powiedzieć... Może Pan Henryk zbyt cicho rzucił tę informację w eter? Trudno mi stwierdzić, bo mnie wtedy na komisariacie nie było. Tak jak pisałem - Pan Ziemiański musi się udać na komisariat jeszcze raz, żeby tym razem te słowa dotarły do Milicjantów. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi