Waksman 1 349 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 4 godziny temu, Piotr Pawłow napisał: A będą po Azymucku? ? Będą po polsku, ale wierszyki wcale nie muszą być po azymucku żeby promować tutejszą kulturę ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 9 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Na nadchodzące dni Prezydent Uleński Pawłow postanowił znaleźć miejsce oraz rozpocząć budowę Muzeum Historii Azymuckiej, której celem ma być szerzenie znajomości regionu wśród tutejszych, a także turystów. Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 349 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Kolejna okazja do zrobienia loga... ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 9 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Pewnie tak. ? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 9 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Swoją drogą proszę o wybaczenie posta pod postem. Niedługo ma powstać w Sarajsku lotnisko, a wraz z nim ma powstać nowa firma lotnicza wchodząca w skład Pavlov United Industries, a dokładnie Luftromanow. Tutaj logo Luftromanow 1 Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 349 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 A logo dla Pavlov United Industries kiedy powstanie? ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 9 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 2 minuty temu, Waksman napisał: A logo dla Pavlov United Industries kiedy powstanie? ? Nie wiem, na razie muszę pomyśleć nad wszystkim, bo niedługo zmieniam nazwisko na Romanow. Także będzie zmiana na Romanow United Industries. (RUI) ? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 349 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 O, w końcu się nie będziesz mi mylił z Pietrowem XD Jakby co wniosek o zmianę danych osobowych wisi w Urzędzie Wniosków. Jak zdążysz jeszcze przed końcem mojej kadencji to bym ci kliknął od razu ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 9 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 9 minut temu, Waksman napisał: O, w końcu się nie będziesz mi mylił z Pietrowem XD Jakby co wniosek o zmianę danych osobowych wisi w Urzędzie Wniosków. Jak zdążysz jeszcze przed końcem mojej kadencji to bym ci kliknął od razu ? Mogę rzucić tam o zmianę nazwy Pavlov UI? ? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 349 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 2 minuty temu, Piotr Pawłow napisał: Mogę rzucić tam o zmianę nazwy Pavlov UI? ? Wniosek o zmianę nazwy instytucji w Ewidencji musisz złożyć w wątku pomocniczym w PSI, tam tylko zmienisz dane osobowe ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 9 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Teraz, Waksman napisał: Wniosek o zmianę nazwy instytucji w Ewidencji musisz złożyć w wątku pomocniczym w PSI, tam tylko zmienisz dane osobowe ? Okay, dzięki za info. ? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 349 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 A ja mam takie pytanie, bo nie wiem na czym to stanęło tak szczerze. Będziemy budowali ten most kolejowy łączący Azymutię z resztą kraju? DW: @Piotr Romanow Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 19 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 W dniu 15.01.2022 o 10:05, Waksman napisał: A ja mam takie pytanie, bo nie wiem na czym to stanęło tak szczerze. Będziemy budowali ten most kolejowy łączący Azymutię z resztą kraju? DW: @Piotr Romanow To budujcie ten most. Przecież Wy mieliście zaczynać ze swojej strony, a potem zaczniemy z naszej i spotkamy się po środku. Przecież to najlepsze możliwe rozwiązanie kwestii połączenia kontynentu z Wyspą Azymucką, a jak nie to najwyżej powstaną dwa mosty jak to miało miejsce w pewnej realowej stolycy. ? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 349 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Ale jak swoje? A skąd ja mam budować? Z Azymuckiej Góry? ? Przecież to ty jesteś Prezydentem, ty powinieneś się tym zająć ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 19 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 2 minuty temu, Waksman napisał: Ale jak swoje? A skąd ja mam budować? Z Azymuckiej Góry? ? Przecież to ty jesteś Prezydentem, ty powinieneś się tym zająć ? Wy mieliście zacząć Panie Prezydencie. ? Poza tym z tego co wiem, to nie ja rządzę Kontynentalnym Ulenem, żeby decydować z kim ma mieć łączność. ? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 349 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Miałem, owszem, ale nie zacząłem. I tak, nie jesteś Prezydentem kontynentalnego Ulenu, ale jesteś Prezydentem Muratyki, który nie musi mieć zgody PU do takich inwestycji ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 19 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 4 minuty temu, Waksman napisał: Miałem, owszem, ale nie zacząłem. I tak, nie jesteś Prezydentem kontynentalnego Ulenu, ale jesteś Prezydentem Muratyki, który nie musi mieć zgody PU do takich inwestycji ? Uch jak zwykle jednoosobowa inwestycja. Ch** tam w to, w takim razie mam super rozwiązanie tej sytuacji. Może zwyczajnie wybuduję go prywatnie, a każdy przejazd opodatkuję. ? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 349 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Jednoosobowa? A dlaczego? Most budujemy dla ogółu, żeby były jak dowozić towary do i z Azymutii używając pociągów. Oprócz Rządu żadnej inny firmy budowlanej nie ma, a to już nie jest moja wina. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 19 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 1 minutę temu, Waksman napisał: Jednoosobowa? A dlaczego? Most budujemy dla ogółu, żeby były jak dowozić towary do i z Azymutii używając pociągów. Oprócz Rządu żadnej inny firmy budowlanej nie ma, a to już nie jest moja wina. Spokojnie, spokojnie. Wykupię te tory na użytek swój i całego narodu azymuckiego. Hahaha. ? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 349 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 19 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 2 minuty temu, Waksman napisał: Oj Waksman, Waksman. Humoru dzisiaj nie masz, czy co? ? Niedługo ruszymy z budową mostu. Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 349 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 15 minut temu, Piotr Romanow napisał: Oj Waksman, Waksman. Humoru dzisiaj nie masz, czy co? ? Niedługo ruszymy z budową mostu. Po intensywnej wymianie zdań z panią dyspozytor z PKP PLK jestem w stanie stwierdzić, że może być to prawdą ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinrich von Wattzau 134 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 36 minut temu, Piotr Romanow napisał: całego narodu azymuckiego I Muratyki ? (-) Heinrich von Wattzau, prezes Organizacji Food-Net, burmistrz miasta Bazylice, poseł na Sejm II kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 22 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Rozpoczęto budowę mostu łączącego Muratykę Kontynentalną i Wyspę Azymucką. 1 Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 349 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Nie wiem w sumie gdzie to dać, więc dam tutaj... Szanowny Panie Prezydencie! Zwracam się z prośbą o ocenę i ewentualną akceptację herbu Azymuckiej Góry, który udało mi się przygotować. Kolorem dominującym jest zielony - symbol "zielonej energii", która jest produkowana w mieście. Centrum herbu stanowi ikona paliwa, dzięki któremu ta właśnie "zielona energia" jest wytwarzana, czyli atomu. W przypadku pozytywnego rozpatrzenia mojego małego wniosku pozwolę sobie uchwalić zaprezentowany poniżej herb stosownym zarządzeniem. DW: @Piotr Romanow 2 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi