Benjamin Romanow 90 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Velke Mesto Achkov, dnia 6 stycznia 2024 roku W N I O S E K O ZGODĘ NA NADANIE DOSTĘPU DO EDYCJI DZIENNIKA PRAW Szanowny Panie Premierze! Wnoszę o zgodę na nadanie dostępu do edycji aktów prawnych zamieszczonych w Dzienniku Praw, we wszystkich jego kategoriach. Dostęp ten potrzebny jest mi ze względu na sprawowaną funkcję, aby zamieszczać w aktach odpowiednie odesłania do wyroków Najwyższego Sądu Federalnego. Pragnę także wesprzeć Radę Ministrów w zarządzaniu Dziennikiem i poprawić formatowanie niektórych ustaw czy rozporządzeń, aby były one czytelniejsze. Proszę o pozytywne rozpatrzenie wniosku. Z rewerencją Benjamin Romanow Sędzia Najwyższy 1 Benjamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 529 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Achkiv, 9 stycznia 2024 RR. ODPOWIEDŹ Na wniosek Sędziego Najwyższego Wasza Ekscelencjo Sędzio, Motywacje wniosku zostały mi przedstawione szerzej prywatnie i nie wątpię, że są godne pochwały. Cieszy mnie fakt dwojakich celów uzyskania uprawnień - z obowiązku urzędowego i z obywatelskiej prospołecznej postawy. Nie mogę się więc wzbraniać przed zaufaniem Szanownemu Sędziemu Najwyższemu i zgadzam się na przyznanie uprawnień edycyjnych. Ponieważ jednak sam nimi nie rozporządzam, uprzejmie proszę pracowników Nordackiego Konsorcjum Informatycznego z dostępem do strony głównej o przekazanie takowych. Pozdrawiam, Bolesław Kirianóo von Hohenburg Premier II Federacji Nordackiej DW: @Benjamin Romanow@Pracownik NKI Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheldon Anszlus Lovelace 102 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zaimki: ta osoba/tej osoby Zaimki: ta osoba/tej osoby Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Uprawnienia do działów zostały nadane. Z pozdrowieniami NKI. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi