Talerz 9 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Hile Nordata! Mnie tu nigdy jeszcze nie było, więc się przedstawię? Herr Otto von Teller, Wielka Szycha, Ojciec Założyciel i Prezydent Pustkowi Winków. Przybyłem tu w związku z Rajdem Muratyki, wcale nie dlatego, że herr Majonez Grunwald mnie do tego zmusił xD 1 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 31 minut temu, Talerz napisał: Hile Nordata! Mnie tu nigdy jeszcze nie było, więc się przedstawię? Herr Otto von Teller, Wielka Szycha, Ojciec Założyciel i Prezydent Pustkowi Winków. Przybyłem tu w związku z Rajdem Muratyki, wcale nie dlatego, że herr Majonez Grunwald mnie do tego zmusił xD Witamy serdecznie ? Ja zachęcam do odwiedzin po rajdzie, ale tym razem z własnej woli ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talerz 9 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Forum wygląda co najmniej interesująco i już pochwaliłem Waszą myśl technologiczną u naszego programisty WinkoNET'u. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Godzinę temu, Talerz napisał: Forum wygląda co najmniej interesująco i już pochwaliłem Waszą myśl technologiczną u naszego programisty WinkoNET'u. No to mnie Pan zdziwił, bo, przynajmniej tak mi się wydawało, wiele osób twierdzi, że jest ono brzydkie, nieczytelne, nieintuicyjne etc. Miło słyszeć takie słowa, w końcu ktoś docenił Nordackie Konsorcjum Informatyczne ?? @Sheldon Anszlus Lovelace szykuj szampana, tego tam co jest w specjalnym barku na specjalne okazje! 1 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 3 godziny temu, Talerz napisał: Hile Nordata! Mnie tu nigdy jeszcze nie było, więc się przedstawię? Herr Otto von Teller, Wielka Szycha, Ojciec Założyciel i Prezydent Pustkowi Winków. Przybyłem tu w związku z Rajdem Muratyki, wcale nie dlatego, że herr Majonez Grunwald mnie do tego zmusił xD Herr Majonez Grunwald - pieknie! ? 38 minut temu, Waksman napisał: No to mnie Pan zdziwił, bo, przynajmniej tak mi się wydawało, wiele osób twierdzi, że jest ono brzydkie, nieczytelne, nieintuicyjne etc. Miło słyszeć takie słowa, w końcu ktoś docenił Nordackie Konsorcjum Informatyczne ?? @Sheldon Anszlus Lovelace szykuj szampana, tego tam co jest w specjalnym barku na specjalne okazje! Mnie tam się też podoba. To chyba tylko takie marudzenie "na zapas". ? Modlę się tylko by "rajdy chodziły" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheldon Anszlus Lovelace 102 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zaimki: ta osoba/tej osoby Zaimki: ta osoba/tej osoby Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 1 godzinę temu, Waksman napisał: No to mnie Pan zdziwił, bo, przynajmniej tak mi się wydawało, wiele osób twierdzi, że jest ono brzydkie, nieczytelne, nieintuicyjne etc. Miło słyszeć takie słowa, w końcu ktoś docenił Nordackie Konsorcjum Informatyczne ?? @Sheldon Anszlus Lovelace szykuj szampana, tego tam co jest w specjalnym barku na specjalne okazje! Nie dość, że rzygam tym forum to jeszcze kilku letnim szampanem XDDDD ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 26 minut temu, Sheldon Anszlus Lovelace napisał: Nie dość, że rzygam tym forum to jeszcze kilku letnim szampanem XDDDD ?? Mam chociaż nadzieję, że w swoim gabinecie rzygasz do miski, bo jak nie to za czyszczenie wykładziny będziesz bulił ze swoich! ? 2 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talerz 9 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Dobra, przy dłuższym użytkowaniu jednak pojawiły się pewne problemy: - nie da się chyba logować przy pomocy ksywki z forum, tylko koniecznie trzeba dawać maila; - kiepsko działa dodawanie postów w wersji mobilnej forum, przez co moje spóźnienie na kolejny OS było większe niż początkowo zakładałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 7 godzin temu, Talerz napisał: - nie da się chyba logować przy pomocy ksywki z forum, tylko koniecznie trzeba dawać maila; A to ciekawe, bo ja na przykład loguje się wyłącznie loginem, i nigdy nie miałem z tym problemu ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 To wy musicie się wielokrotnie logować? Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 8 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: To wy musicie się wielokrotnie logować? Bez kitu, to samo sobie pomyślałem ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talerz 9 Opublikowano 11 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Miałem problemy z tym logowaniem, nie wiem dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talerz 9 Opublikowano 11 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Z ciekawości się dopytam: Wasza strona jest bardzo zaawansowana jak na państwa nordackie (żart starego dziada hehe), chciałem się powiedzieć, czy to system zbudowany od podstaw czy otrzymany od kogoś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheldon Anszlus Lovelace 102 Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zaimki: ta osoba/tej osoby Zaimki: ta osoba/tej osoby Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 39 minut temu, Talerz napisał: Z ciekawości się dopytam: Wasza strona jest bardzo zaawansowana jak na państwa nordackie (żart starego dziada hehe), chciałem się powiedzieć, czy to system zbudowany od podstaw czy otrzymany od kogoś innego? Jak na państwa Nordackiej to wyznaczamy trendy ? Strona główna została zbudowana od podstaw, za pomoc sił NKI. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talerz 9 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Wzorowana oczywiście na sarmackiej Złotej Wolności ? A czy są na niej jakieś nieoczywiste rozwiązania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 23 godziny temu, Talerz napisał: Wzorowana oczywiście na sarmackiej Złotej Wolności ? A czy są na niej jakieś nieoczywiste rozwiązania? Z tego co ja wiem, to chyba jeszcze nie. Jednakże zapraszam i zachęcam do szperania i odkrywania - a nuż coś Pan znajdzie ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talerz 9 Opublikowano 15 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Na pewno pozwiedzam i popatrzę, żeby potem herr Sokolovowi powiedzieć: Ej pacz, oni mają to, a my tego nie mamy! Zapraszam też oczywiście na Pustkowia Winków ? Wiem, że mój kraj nie grzeszy jakąś megaaktywnością, ale nadrabiamy w kuluarowych dyskusjach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 16 Stycznia 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 W dniu 15.01.2024 o 18:07, Talerz napisał: Na pewno pozwiedzam i popatrzę, żeby potem herr Sokolovowi powiedzieć: Ej pacz, oni mają to, a my tego nie mamy! O, no właśnie, Sokolova musisz Pan do nas wysłać na voyage, może sam coś dojrzy ciekawego ? W dniu 15.01.2024 o 18:07, Talerz napisał: Zapraszam też oczywiście na Pustkowia Winków ? Wiem, że mój kraj nie grzeszy jakąś megaaktywnością, ale nadrabiamy w kuluarowych dyskusjach xD A dziękujemy dziękujemy. Ja od czasu do czasu zaglądam, bo wasza strona powoduje we mnie mocne uczucie nostalgii. Przypomina mi się 2018, jak czytałem wasze wieści zza granicy jak jechaliście po Nordacie ?? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talerz 9 Opublikowano 8 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 W dniu 16.01.2024 o 20:47, Waksman napisał: A dziękujemy dziękujemy. Ja od czasu do czasu zaglądam, bo wasza strona powoduje we mnie mocne uczucie nostalgii. Przypomina mi się 2018, jak czytałem wasze wieści zza granicy jak jechaliście po Nordacie ?? Jedziemy do dzisiaj, ponieważ wychowywaliśmy się w czasach, kiedy Nordata była synonimem yoyokontynentu czyli miejsca, gdzie pojawiały się wszystkie jednotygodniowe mikronacje oparte o darmowe fora i skrypty PHP Fusion xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 8 Lutego 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 25 minut temu, Talerz napisał: Jedziemy do dzisiaj, ponieważ wychowywaliśmy się w czasach, kiedy Nordata była synonimem yoyokontynentu czyli miejsca, gdzie pojawiały się wszystkie jednotygodniowe mikronacje oparte o darmowe fora i skrypty PHP Fusion xD Bogu dzięki te czasy minęły. Teraz w sumie żaden kontynent nie posiada takiego synonimu... Chyba ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 8 Lutego 2024 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Miło, że Pustkowia jeszcze żyją. 1 Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi