Mateusz Żmigrodzki 52 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Kancelaria Prawna Mateusz Żmigrodzki jest pierwszą tego rodzaju instytucją w Federacji Nordackiej. Skupia się ona przede wszystkim na udzielaniu porad prawnych obywatelom Federacji, sporządzaniu opinii prawnych na rzecz instytucji publicznych oraz reprezentowaniu obywateli oraz podmiotów gospodarczych przed sądami Federacji Nordackiej. Nasza Kancelaria oferuje Państwu pełen profesjonalizm usług oraz rzetelność wobec spełniania potrzeb klientów. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług! 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Żmigrodzki 52 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 W swoim biurze usiadł wreszcie właściciel Kancelarii - Mateusz Żmigrodzki. Sekretarka przyniosła mu kubek czarnej kawy - wziął łyk i zaczął potem przeglądać akta spraw, które ostatnio otrzymał. Przeglądał je do niedawna i kiedy skończył, to uznał, że nie ma sensu tłuc się nocą po ulicach Achkov. Zamiast tego położył się na kanapie, znajdującej się w jego gabinecie, i prędko zasnął. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 15 Maja 2024 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Ja wnioskuję o reprezentowanie mnie przed Sądem Najwyższym w razie rozprawy w sprawie wytoczonej przez Kaspara Waksmana-Dëtera. Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 15 Maja 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Witam Panie Mateuszu. Zwracam się z zapytaniem o obronę mojej osoby w związku ze złożonym przez mnie pozwem do NSF. Czy za kwotę 600 ? uda nam się dobić targu za taką usługę? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Żmigrodzki 52 Opublikowano 15 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Żmigrodzki chwilę myślał i odrzekł: - 600 to bardzo ładna sumka... A czy Pan @Henryk Ziemiańskima jakąś propozycję finansową? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 15 Maja 2024 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Ja zaś proponuję 800 nordów. Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi