Piotr Romanow 304 Opublikowano 10 Grudnia 2021 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Obywatele Muratyki, Goście Zagraniczni, Drodzy Zgromadzeni, Uniwersytet Zwierzogrodzki, powołany w dniu wczorajszym przez naszego Prezydenta prowadzi nabór wykładowców! Prosimy o składanie wniosków, w tym poście, jedyne czego wymagamy to podanie imienia, nazwiska, tytułu naukowego oraz w jakim kraju został takowy nadany. Z wyrazami szacunku, Rektorat UZ 1 Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleksanderNovak 106 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Imię i nazwisko: Aleksander Novak Tytuł zawodowy: mgr. net. nadany na Uniwersytecie Bialeńskim. Dodatkowo dodam że robię już doktorat w tymże miejscu ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 10 Grudnia 2021 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 11 minut temu, AleksanderNovak napisał: Imię i nazwisko: Aleksander Novak Tytuł zawodowy: mgr. net. nadany na Uniwersytecie Bialeńskim. Dodatkowo dodam że robię już doktorat w tymże miejscu ? Na jakim wydziale chciałby pan pracować? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleksanderNovak 106 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 na wydziale historii i mikrozofii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Czy jako osoba bez papierku na wykształcenie mogę wykładać historię Muratyki? ? 1 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 10 Grudnia 2021 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Godzinę temu, Waksman napisał: Czy jako osoba bez papierku na wykształcenie mogę wykładać historię Muratyki? ? Panie Prezydencie, jako założyciel tego kraju i twórca historii Muratyckiej nie wymagam od was jakiegoś papierka, skoro i tak to wy zrobiliście większość pracy. Jeżeli jest Pan chętny to zapraszam na wydział Historii Muratyckiej, aby rozpocząć pracę. @AleksanderNovak jeszcze dziś powołam pana na wykładowcę mikrozofii. ? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 2 godziny temu, Piotr Pawłow napisał: Jeżeli jest Pan chętny to zapraszam na wydział Historii Muratyckiej, aby rozpocząć pracę. Mam sobie wybrać termin wykładów czy mogę je publikować, że tak to wyrażę, chaotycznie? ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 10 Grudnia 2021 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 47 minut temu, Waksman napisał: Mam sobie wybrać termin wykładów czy mogę je publikować, że tak to wyrażę, chaotycznie? ? Powiem to moim ulubionym zwrotem, to wasze bagno Panie Prezydencie. Najlepiej najpierw opublikować znane dzieła i dostarczyć mi wszystko odnośnie j.muratyckiego, a wykłady może pan ustalać jak chce. ? 1 Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymoteusz Piechota 40 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Imię i nazwisko: Maximilian von Stirlitz Tytuł zawodowy: mgr. net nadany na Akademii Neksjalistycznej w Sarmacji. Chciałbym wykładać na Wydziale Wojskowym. Tymoteusz Dostojewski vel Piechota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 1. Pan jest magistrem? Można jakiś link do dokumentu stwierdzającego nadanie tytułu? 2. Nie ma takiego wydziału jak wojskowy... Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymoteusz Piechota 40 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 (edytowane) 1.Proszę :http://prawo.sarmacja.org/akt,12210.html (byłem wtedy w Sarmacji jako Denis von Lambert). 2. Można utworzyć taki wydział. Edytowane 11 Grudnia 2021 przez Maximilian von Stirlitz 1 Tymoteusz Dostojewski vel Piechota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 11 Grudnia 2021 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 7 minut temu, Maximilian von Stirlitz napisał: 1.Proszę :http://prawo.sarmacja.org/akt,12210.html (byłem wtedy w Sarmacji jako Denis von Lambert). 2. Można utworzyć taki wydział. Po pierwsze Denisowi von Lambertowi, którym pan nie jest został nadany takowy tytuł, także proszę grzecznie opuścić Katedrę Uniwersytetu Zwierzogrodzkiego, zanim sam Pana nie wyniosę. Nie lubię kłamców, a dobrze wiemy, że znany Pan jest z podszywania się i licznych kłamstw. Proszę się zastanowić nad swoją postawą i jak już znajdzie Pan sposób na wytłumaczenie tego wszystkiego, będę skłonny z Panem negocjować. Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 6 minut temu, Piotr Pawłow napisał: Po pierwsze Denisowi von Lambertowi, którym pan nie jest został nadany takowy tytuł Po szybkim riserczu na sarmackim forum, paszport o numerze "AH234" czyli ten należący do von Lamberta przekierowuje do profilu Pana Stirlitza więc obawiam się, że z tym tytułem to może być prawda ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 11 Grudnia 2021 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 1 minutę temu, Waksman napisał: Po szybkim riserczu na sarmackim forum, paszport o numerze "AH234" czyli ten należący do von Lamberta przekierowuje do profilu Pana Stirlitza więc obawiam się, że z tym tytułem to może być prawda ? Dziękuję Panie Prezydencie, nie mniej wstrzymuję się z powołaniem pana Stirlitza na jakiekolwiek stanowisko na Uniwersytecie Zwierzogrodzkim. 1 Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi