Trinitz 15 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Niestety samochód został zniszczony jak parkowałem swoją ciężaruwkę. Sory, nie zauważyłem. Aktualny stan baterii: 0% Aktualna lokacja: Alawancja 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 13 Października 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Wątek na posty archiwalne z różnych działów forum. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trinitz 15 Opublikowano 13 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Przeproś za Kramasza 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ignacy Waszo Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 A czy to jest głos męski czy damski i czy można sobie wybrać stopień powabności głosu? Załóżmy, że będę słuchał. Jak będzie wyglądało zaliczenie? Przedmiotu, rzecz jasna. A właśnie, ten wykład z jakiego przedmiotu jest? 32 minuty temu, Waksman napisał: Mogę ewentualnie zaproponować zostanie Pana ?prywatnym mentorem?, coby odpowiadał na wszelkie pańskie pytania prywatnie. Częste zadawanie pytań jest męczące. Nie chcę, żeby Pan Dyrektor się zmęczył i w końcu nie wybuchł z braku cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ignacy Waszo Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Panie Dyrektorze, czy istnieje przyspieszony tryb nauki, a co za tym idzie szybsze dojście do zaliczenia, czy trzeba przez całą planszę przejść? Bo wie Pan, była taka gra "węże i drabiny" - ja chciałbym się zapytać o drabinkę, drabinę. Bo Pan mi węża proponuje, że ja muszę gdzieś zjeżdżać w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ignacy Waszo Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Dyrektorze? Gdzie Pan się schował? Szufladę otworzyłem i Pana tam nie ma. No gdzie Pan jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi