• Kocham to! 3
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Archiwum ogólne postów

Trinitz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: on/jego

•   Zaimki: on/jego
  • NIO: 2709210001

• NIO: 2709210001

Wątek na posty archiwalne z różnych działów forum.

SYoeTe3.png 100505667931999071.png
    Kaspar Venir Waksman-Dëter
    były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego

Muratyka1.png Kalkilista.png

• 2 miesiące temu...
    Gość Ignacy Waszo

A czy to jest głos męski czy damski i czy można sobie wybrać stopień powabności głosu? Załóżmy, że będę słuchał. Jak będzie wyglądało zaliczenie? Przedmiotu, rzecz jasna. A właśnie, ten wykład z jakiego przedmiotu jest?

32 minuty temu, Waksman napisał:

Mogę ewentualnie zaproponować zostanie Pana ?prywatnym mentorem?, coby odpowiadał na wszelkie pańskie pytania prywatnie.

Częste zadawanie pytań jest męczące. Nie chcę, żeby Pan Dyrektor się zmęczył i w końcu nie wybuchł z braku cierpliwości. 

Gość Ignacy Waszo

Panie Dyrektorze, czy istnieje przyspieszony tryb nauki, a co za tym idzie szybsze dojście do zaliczenia, czy trzeba przez całą planszę przejść? Bo wie Pan, była taka gra "węże i drabiny" - ja chciałbym się zapytać o drabinkę, drabinę. Bo Pan mi węża proponuje, że ja muszę gdzieś zjeżdżać w dół.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
     Udostępnij