Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 13 Września 2023 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Góry Dańskie to kontrowersyjne góry położone na granicy Hawiland-Klindonia (FN). Ich najwyższy szczyt ma 1200m, jednak same góry mają wysokość w okolicach 900 m. Znajduje się tutaj miasto Dane, a także małe osady górskie. W samym mieście znajduje się Górska Baza Dane, siedziba Radia Nordex (oddział w Hawilandzie). Dane jest jedną z atrakcji Hawilandu, wpisaną do IAH (Instytut Atrakcji Hawilandzkich), jednak pomimo to jest to bardzo rzadko odwiedzane miejsce, większość osób po przyjeździe tutaj udaje się tylko na największy szczyt "Dane". Samo Miasto Dane jest jednocześnie miastem i powiatem, pomimo tego że mieszka tutaj poniżej 15 tysięcy osób. Największy Szczyt, Dane - 1200m Zwykłe uchwycenie gór Dane. I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 17 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 No i dlaczego najmniej odwiedzana atrakcja? Brak dofinansowywań? Za mojej kadencji to by działało dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 535 Opublikowano 17 Września 2023 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Wpadłem do Tadka, popiliśmy, dał mi na drugi dzień stanowisko w górach dańskich. Wziąłem cały budżet, dałem każdemu podwyżkę +50% zarobków i zacząłem płacić randomowym ludziom, żeby przyjeżdżali. Na dniach góry zbankrutowały a ja wyleciałem. Byłem fatalnym zarządcą, ale po 5 latach Roman z rozrzewieniem wspominał: "Za Bolka to było najwięcej turystów". 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 22 godziny temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Wpadłem do Tadka, popiliśmy, dał mi na drugi dzień stanowisko w górach dańskich. Wziąłem cały budżet, dałem każdemu podwyżkę +50% zarobków i zacząłem płacić randomowym ludziom, żeby przyjeżdżali. Na dniach góry zbankrutowały a ja wyleciałem. Byłem fatalnym zarządcą, ale po 5 latach Roman z rozrzewieniem wspominał: "Za Bolka to było najwięcej turystów". Panie, co pan bredzi? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 20 Października 2023 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Myślę że te miejsce trzeba troche podpromować, więc co proponuje: a) budowę więcej dróg b) zwiększenie promocji tego miejsca w mikroświecie c) założyć więcej hoteli, w których można by było spać Jako że takimi sprawami aktualnie zajmuje się kanclerz, wzywam do zrobienia czegoś, DW: @Bolesław Lwie Serce I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Lwie Serce 64 Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 18 godzin temu, Tadeusz I Wielki napisał: Myślę że te miejsce trzeba troche podpromować, więc co proponuje: a) budowę więcej dróg b) zwiększenie promocji tego miejsca w mikroświecie c) założyć więcej hoteli, w których można by było spać Jako że takimi sprawami aktualnie zajmuje się kanclerz, wzywam do zrobienia czegoś, DW: @Bolesław Lwie Serce Wobec wezwania odpowiadam: a) wkrótce powołany zostanie Fundusz Hawilandzki, z którego pieniądze będą iść na projekty wspierające Hawiland b) Hawiland.Travel działa, prezesem jest JKM Tadeusz, dlatego proszę aby to JKM się zajął tą sprawą c) tak samo jak w a, Fundusz Hawilandzki sfinansuje to wkrótce (-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 21 Października 2023 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 1 godzinę temu, Bolesław Lwie Serce napisał: Wobec wezwania odpowiadam: a) wkrótce powołany zostanie Fundusz Hawilandzki, z którego pieniądze będą iść na projekty wspierające Hawiland b) Hawiland.Travel działa, prezesem jest JKM Tadeusz, dlatego proszę aby to JKM się zajął tą sprawą c) tak samo jak w a, Fundusz Hawilandzki sfinansuje to wkrótce Nadużywa pan słowa "wkrótce", wkrótce czyli kiedy? Dopiero kiedy się pana spytałem, to powiedział pan o jakichkolwiek planach stworzenia jakiegoś Funduszu. Co do Hawiland.Travel - jestem jej prezesem, i zajmuje się organizacją wycieczek oraz wakacyjnymi promocjami, zwykłymi promocjami zajmuje się Król z pomocą Kanclerza, dlatego proponuje aby pan się obudził i zaczął ze mną prywatnie działać I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 535 Opublikowano 21 Października 2023 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Król kruszy pozycję Kanclerza? Rozpad siły rządzącej, perspektywa dla Partii Ha!, nocna zmiana na szczytach władzy - to wszystko w dzisiejszym wydaniu SuperExpressu. 1 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 W dniu 21.10.2023 o 18:43, Tadeusz I Wielki napisał: Nadużywa pan słowa "wkrótce", wkrótce czyli kiedy? Dopiero kiedy się pana spytałem, to powiedział pan o jakichkolwiek planach stworzenia jakiegoś Funduszu. Co do Hawiland.Travel - jestem jej prezesem, i zajmuje się organizacją wycieczek oraz wakacyjnymi promocjami, zwykłymi promocjami zajmuje się Król z pomocą Kanclerza, dlatego proponuje aby pan się obudził i zaczął ze mną prywatnie działać W sumie no właśnie, nie mamy informacji o tym, więc przydałby się do tego osobny wątek, może coś pan powie więcej o tym, panie @Bolesław Lwie Serce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Lwie Serce 64 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 W dniu 27.10.2023 o 12:03, Roman Octopic napisał: W sumie no właśnie, nie mamy informacji o tym, więc przydałby się do tego osobny wątek, może coś pan powie więcej o tym, panie @Bolesław Lwie Serce? Narazie projekt został przerwany, wznowiony zostanie gdzieś w połowie 2024 (-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi