Gość Hieronim Bryz Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 (edytowane) Ze względu na szerzącą się chorobę psychiczną na terytorium Federacji Nordackiej i jej v-krajów wewnętrznych, jak i ościennych, spuszczam w kiblu nic niewarte obywatelstwo Federacji Nordackiej. Wystarczająco sobie podziałałem i czas powiedzieć stanowcze dość już tego. V-pożyłem po swojemu, a po ichniemu nie zamierzam, bo to nie v-życie, tylko v-śmierć. Dziękuje za v-życie do pewnego momentu, bo dalej zaczynał się u Wielmożnego Państwa strach. Na co tracić czas na zabawy z pomiotem bojącym się v-życia, a wolącym v-śmierć? Jebać ich i niech zostaną zajebani swoimi własnymi rąsiami czy tam raciczkami. Hieronim Bryz Edytowane 5 Września 2023 przez Hieronim Bryz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 5 Września 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 No i kto teraz będzie tak ładnie po wszystkich równo jechał? Bez sensu. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 5 Września 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Dziękujemy serdecznie za współpracę, żegnam i życzę powodzenia. Chociaż niektórzy już tęsknią. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Szkoda, że z Federacji Nordackiej znika jeden z najbardziej wyrazistych obywateli. Debata publiczna z pewnością na tym ucierpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Ja również zrzekam się obywatelstwa. Z tych samych powodów, które wymienił pan Bryz. Jebać faszystów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 7 Września 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 1 minutę temu, Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał: Ja również zrzekam się obywatelstwa. Z tych samych powodów, które wymienił pan Bryz. Jebać faszystów. Ehhh... Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 7 Września 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 @Albert Fryderyk de Espada ja również zrzekam się obywatelstwa. Pozdrawiam. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 7 Września 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 6 minut temu, Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał: Ja również zrzekam się obywatelstwa. Z tych samych powodów, które wymienił pan Bryz. Jebać faszystów. Potwierdzam: jebać komunistów i faszystów. Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 265 Opublikowano 7 Września 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 [*] Pokój wasz Duszny Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 7 Września 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Chłopaki, nie rzucam! Podnoszę. To taki blef był. Niestabilny emocjonalnie Waksman pozdrawia ?? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 3 minuty temu, Waksman napisał: Chłopaki, nie rzucam! Podnoszę. To taki blef był. Niestabilny emocjonalnie Waksman pozdrawia ?? Zabieraj się za sprzątanie u Tadzia, sprzątaczko. Albercik nie musiał długo Ciebie przekonywać? ? ? Jesteś nieodłącznym trybikiem tutaj. ? Taka niania jak Ty musi tu z tym pateractwem być. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 A ja podtrzymuję swoją decyzję. Proszę o odebranie mi obywatelstwa, a najlepiej też przyznanie statusu persona non grata. Mam nadzieję, że nie będę musiał dużo przeklinać i was wyzywać, żeby na niego zasłużyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi