Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Dzień dobry, jestem Bolesław Kirianóo, każą mi się przywitać to się witam ? Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinrich von Wattzau 134 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Witamy. (-) Heinrich von Wattzau, prezes Organizacji Food-Net, burmistrz miasta Bazylice, poseł na Sejm II kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Witam serdecznie w IV Republice Muratyki! Proszę czuć się jak u siebie w domu! Widziałem, że złożył Pan wniosek o obywatelstwo stąd też zapytam - czy posiada Pan jakiś plan na działalność w Muratyce? Czy jedzie Pan, że tak powiem, na spontana? ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 5 Grudnia 2021 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Witam serdecznie w Muratyce! ? 1 Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 17 godzin temu, Waksman napisał: Proszę czuć się jak u siebie w domu! Widziałem, że złożył Pan wniosek o obywatelstwo stąd też zapytam - czy posiada Pan jakiś plan na działalność w Muratyce? Czy jedzie Pan, że tak powiem, na spontana? będę politykiem i zapowiadam rozszerzenie na ten kraj działalności mojej partii - Imperatorska Partia Prawicowa Monarchistów Konstytucyjnych IPPMK) Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinrich von Wattzau 134 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 (edytowane) Oho, nowa partia w Muratyce. Powiem, że też zamierzam się w politykę pobawić, więc dobrze jest mieć większą ilość partii do wyboru ? Edytowane 6 Grudnia 2021 przez Heinrich von Wattzau (-) Heinrich von Wattzau, prezes Organizacji Food-Net, burmistrz miasta Bazylice, poseł na Sejm II kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 6 Grudnia 2021 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Nie tylko ten pan planuje formowanie własnej partii. ? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinrich von Wattzau 134 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Będą w końcu partie jednoosobowe. ? (-) Heinrich von Wattzau, prezes Organizacji Food-Net, burmistrz miasta Bazylice, poseł na Sejm II kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Im więcej partii na scenie politycznej, tym bardziej zróżnicowana polityka w kraju. Będzie z czego wybierać, i co ja nie jestem za monarchią, to życzę powodzenia ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sophie 57 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zaimki: ona/jej Zaimki: ona/jej Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Witamy w Muratyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi