Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, jestem Bolesław Kirianóo, każą mi się przywitać to się witam ?

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Prezydent.png

Witam serdecznie w IV Republice Muratyki!

Proszę czuć się jak u siebie w domu! Widziałem, że złożył Pan wniosek o obywatelstwo stąd też zapytam - czy posiada Pan jakiś plan na działalność w Muratyce? Czy jedzie Pan, że tak powiem, na spontana? ?

Opublikowano

Witam serdecznie w Muratyce! ? 

• Lubię to 1

Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan

Opublikowano
17 godzin temu, Waksman napisał:

Proszę czuć się jak u siebie w domu! Widziałem, że złożył Pan wniosek o obywatelstwo stąd też zapytam - czy posiada Pan jakiś plan na działalność w Muratyce? Czy jedzie Pan, że tak powiem, na spontana?

będę politykiem i zapowiadam rozszerzenie na ten kraj działalności mojej partii - Imperatorska Partia Prawicowa Monarchistów Konstytucyjnych IPPMK)

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano (edytowane)

Oho, nowa partia w Muratyce. Powiem, że też zamierzam się w politykę pobawić, więc dobrze jest mieć większą ilość partii do wyboru ?

Edytowane przez Heinrich von Wattzau

(-) Heinrich von Wattzau,

prezes Organizacji Food-Net,

burmistrz miasta Bazylice,

poseł na Sejm II kadencji

99527777916552149.png 99527777916552192.png

Opublikowano

Nie tylko ten pan planuje formowanie własnej partii. ?

Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan