Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Rozporządzenie o I Posiedzeniu Kongresu Federacji Nordackiej

Art. 1

Ustala się termin rozpoczęcia pierwszego posiedzenia Kongresu Federacji Nordackiej na dzień 19.08.2023, około godziny 15

Art. 2

I Posiedzenie Kongresu odbędzie się na forum Federacji Nordackiej

Art. 3

Akt wchodzi w życie z chwilą publikacji.

Edytowane przez Tadeusz I Wielki

I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

1213.png

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Opublikowano

Panie Prezydencie,

proszę mi wybaczyć zaśmiecanie wątku, ale zwracam się do Pana jako Szef Nordackiego Konsorcjum Informatycznego. Bardzo proszę o publikowanie pańskich rozporządzeń w odpowiedniej kategorii Dziennika Ustaw na stronie głównej, a nie na forum.

Dziękuję.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Waksman napisał:

Panie Prezydencie,

proszę mi wybaczyć zaśmiecanie wątku, ale zwracam się do Pana jako Szef Nordackiego Konsorcjum Informatycznego. Bardzo proszę o publikowanie pańskich rozporządzeń w odpowiedniej kategorii Dziennika Ustaw na stronie głównej, a nie na forum.

Dziękuję.

Szanowny Panie,

oczywiście zostało już to wykonane, przepraszam najmocniej za brak wrzucenia tego wcześniej. Wątek na forum też chciałem opublikować, ze względu na to aby każdy mógł to zobaczyć.

Serdecznie Pozdrawiam.

Edit: jednak nie, strona nie działa, po dodaniu sklonowały się wcześniejsze akta

Edit 2: jednak tak, ale i tak sie sklonowały

image.png.d609261a262e1bb7f03006f0d3528648.png

Edytowane przez Tadeusz I Wielki
  • Kocham to! 1

I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

1213.png

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

• Dodaj nową pozycję...