Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Witam, Miło wrócić do starych kątów, a tym bardziej do Muratyki. I mnie realioza nie ominęła, miałem nawał obowiązków, i w dodatku byłem na wakacjach. Myślę że mogę na powrót działać w Muratyce, gdyż przed mną jeszcze wiele do zrobienia. A jak tam moja Ampracz? Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Miło miło, ale przez nieaktywność utracił Pan obywatelstwo Muratyki. Nie mniej jednak - witam z powrotem, oby teraz obeszło się bez kolejnych zniknięć ? A Ampracz ma się dobrze, jak ostatnio przejeżdżałem to wszystko stało ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 A czy mogę odzyskać obywatelstwo? Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Henryk Ziemiański napisał: A czy mogę odzyskać obywatelstwo? Może Pan - wystarczy złożyć wniosek o odzyskanie w Urzędzie Wniosków. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 (edytowane) Chętnie złożę wniosek, ale gdy wchodzę do Urzędu Wniosków pisze że nie mogę złożyć wniosku, bo nie mam uprawnień do aplikowania w dziale. Edytowane 7 Sierpnia 2023 przez Henryk Ziemiański Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 5 minut temu, Henryk Ziemiański napisał: Chętnie złożę wniosek, ale gdy wchodzę do Urzędu Wniosków pisze że nie mogę złożyć wniosku, bo nie mam uprawnień do aplikowania w dziale. Proszę spróbować teraz, powinno działać. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Wniosek złożyłem i czekam na rozpatrzenie. Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi