Bolesław Lwie Serce 64 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Ostatnio prezydentem Postanu był Aleksander Kruk, kto teraz będzie prezydentem? Zrobimy moze wybory? Proponuje Romana Octopica (-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 4 godziny temu, Bolesław Lwie Serce napisał: Ostatnio prezydentem Postanu był Aleksander Kruk, kto teraz będzie prezydentem? Zrobimy moze wybory? Proponuje Romana Octopica Jestem wiceprezydentem, więc chyba ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Lwie Serce 64 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 12 godzin temu, Roman Octopic napisał: Jestem wiceprezydentem, więc chyba ja Ja bym uznal tak: jestes wiceprezydentem i prezydentem teraz, do czasow wyborow (-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 10 godzin temu, Bolesław Lwie Serce napisał: Ja bym uznal tak: jestes wiceprezydentem i prezydentem teraz, do czasow wyborow Ok, mi to pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi